Seleccionar página

ESCUT DEL BISBE BENAVENT

ESCUT DEL BISBE BENAVENT

  • Facebook

Ens ha costat trobar l’escut episcopal d’ Enrique Benavent. La descripció  l’hem treta del butlletí oficial de l’arquebisbat de València. La descripció gràfica, és a dir, el dibuix, l’ hem tret de la guia del cerimonial de la presa de posessió la qual es troba a la web del bisbat de Tortosa. Pensem que és curiós i interessant que tots els quartondins conegueren aquest escut.

 En camp d’atzur (blau), l’anagrama de la Mare de Déu, de plata, sobremuntat de tres estrelles d’or i, en punta, un llibre obert, de plata, el cap, partit: 1. º, en camp d’or, un molí de pedra, aclarit d’atzur (blau) i amb les aspes de gules (vermell), que és el cognom BENAVENT, i 2. º, en camp de gules (vermell), una àguila de plata, coronada d’or, que és el cognom VIDAL, branca valenciana. Sota l’escut, com a lema: IN CARITATE  ET IN VERBO VERITATIS.

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics