Seleccionar página

ESCUT DEL BISBE BENAVENT

ESCUT DEL BISBE BENAVENT

Ens ha costat trobar l’escut episcopal d’ Enrique Benavent. La descripció  l’hem treta del butlletí oficial de l’arquebisbat de València. La descripció gràfica, és a dir, el dibuix, l’ hem tret de la guia del cerimonial de la presa de posessió la qual es troba a la web del bisbat de Tortosa. Pensem que és curiós i interessant que tots els quartondins conegueren aquest escut.

 En camp d’atzur (blau), l’anagrama de la Mare de Déu, de plata, sobremuntat de tres estrelles d’or i, en punta, un llibre obert, de plata, el cap, partit: 1. º, en camp d’or, un molí de pedra, aclarit d’atzur (blau) i amb les aspes de gules (vermell), que és el cognom BENAVENT, i 2. º, en camp de gules (vermell), una àguila de plata, coronada d’or, que és el cognom VIDAL, branca valenciana. Sota l’escut, com a lema: IN CARITATE  ET IN VERBO VERITATIS.

The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital

Latest posts by quatretondadigital (see all)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

Google Analytics