Select Page

“L’ALCALDE I LA SECRETÀRIA” Divertida comèdia en tres actes.

<span class="entry-title-primary">“L’ALCALDE I LA SECRETÀRIA”</span> <span class="entry-subtitle"> Divertida comèdia en tres actes.</span>

QD té el gust i l’honor de poder oferir aquest sainet de tres actes del quartondí Enrique Benavent Mahiques, al qual agraim la seua disposició per divulgar la seua obra i al qual QD recolça fermament. Un creador del poble. Un autodidacta nat. Plé de ganes i de il·lusió. Plé d’idees. Un exemple per a tots nosaltres. Ens preguntem on podia haver arribat Enrique si en el seu temps havera pogut comptar amb les facilitats que la nostra joventut té avuí. La comèdia es pot descarregar.

 

The following two tabs change content below.
Enrique Benavent Mahiques

Enrique Benavent Mahiques

Enrique Benavent Mahiques, autodidacta, és un creador. La poesía i el teatre són les seues pasions.Participa activament en les publicacions locals i col·labora a Qd.

1 Comment

 1. Rodolfo

  Hola Enrique, com en el meu temps eres Enriquito “Boleta”, i més que amic ens apreciàvem com a germans, he hagut de fer un esforç mental per a cridar-te Enrique, pel que s’ha vist, el meu pensament estava encara en l’època que recorríem els camps, barrancs, buscant nius i anàvem també molt devots a l’ermita de San Josep, per resar-li al Crist de la Fé, eixa ermita que tan bé descriu el nostre quartondí Estanislao Alberola, en el seu vers “Al meu poble”. 68 anys han passat per a nosaltres i pareix ahir.He disfrutat llegint, la Comedia l’Alcalde i la Secretària, has descrit molt bé els personatges sobreixints de bon humor i la realitat actual. A tu sempre t’ha atret el teatre. Recorde una funció de teatre infantil interpretat dins de l’Església, a on tu sàlies brandant un garrot enorme i digueres (per el teu compte i risc):”Ja estic ací amb l’As de bastos”, i el public hilarant t’aplaudia. Tindries llavors 10-11 anys. Seguix Enrique amb les teues pinzellades de bon humor, que per als temps que corren són imprescindibles. Un fort abraç, Rodolfo Canet Marín

  Responder

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

CERCA I TRIA

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

OPINADORS

 • Cargando...

MARXA al CRIST de Juan E. Benavent

CLIKA SI T’INTERESSA

RSS MOLA… “LA MOLA”

 • Celebrat el 33é Aplec dels Alberola Benavent d'Estruc. 29 octubre, 2017
  El 22 d'octubre de 2017 es renovà la tradició i, com cada any, se celebrà l'Aplec anual dels Alberola Benavent d'Estruc.  Enguany ha estat la mateixa Quatretonda, la terra nadiua de la saga, la que ha acollit la celebració. La serra de Quatretonda, amb el Benicadell i la Mariola a l'horitzó. Muntanyes caminades i treballades […]
  Bonaventura Baidal.
 • Sin título 22 octubre, 2017
  BREAKING NEWS:Jordi Oltra Benavent, membre de l'il.luminat llinatge dels Alberola Benavent d'Estruc, s'ha proclamat campió del món de curses descalcistes.La prova es va celebrar diumenge 22 d'octubre de 2017 a la bonica localitat costanera valenciana d'Orpesa -la Plana Alta.
  Bonaventura Baidal.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!