Seleccionar página

TARDOR A QUATRETONDA

TARDOR A QUATRETONDA


 

                                                              La nostra fotógrafa i reportera Ana Romero-Nieva ens regala aquestes fotos fetes avuí mateixa. Moltes gràcies, Ana. Esperem que no siguen les últimes. Natura que parla. Ulls que s´alegren. Espectacle abans que la vida es dispose a descansar.

Article llegit [post_view] vegades en total.
Article llegit [post_view time=»day»] vegades avui.
Article llegit [post_view time=»week»] vegades aquesta setmana.
Article llegit [post_view time=»month»] vegades aquest mes.
Article llegit [post_view time=»month» date=»201201″] vegades el mes passat.
Article llegit [post_view time=»year»] vegades aquest any.

The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital

Latest posts by quatretondadigital (see all)

2 Comentarios

 1. SALVA

  Gràcies Ana.
  Has sabut captar allò que hi ha darrere d’eixos paratges que aparentment sembla que han arribat al seu fi, però que amb l’agudesa del teu ull ens has demostrat que el que hi veiem només és l’adob que servirà perquè a la primavera torne a rebrotar tot amb força i que la vida continuarà.
  També perquè contemplant les imatges, sobretot els pilars del pont, em retrotrau a la meua infantesa i em veig una altra vegada corrent entre els matolls del barranc com si fóra un gos llebrer sense rumb.
  Enhorabona i que prompte tornem a tindre una altra sessió d’eixe exquisit «savoir faire».

  Responder
 2. Salva

  Ana, un any ha passat ja i novament et done gràcies!

  Mitjançant les teues imatges la Natura torna a recordar-me que, malgrat la visió trista que ens dóna la Tardor, és eixa una etapa on comença a descansar per anar arreplegant forces i poder rebrotar amb luxúria a la futura Primavera i que, a més, és una mare que compleix les lleis que li marcaren no important-li gens els avatars dels que poblem la Terra.

  Vaig aprendre de mon pare que s’ha de ser conscient que així ho és i també que l’esperança, sobretot la d’un que s’ha criat junt amb la terra, no l’ha de perdre mai perquè sap segur que els arbres tornaran a brotar i que els entrebancs personals de cadascú no han de ser motiu perquè li vença el desànim, car, quasi sense adonar-te’n, veus que sempre hi trobes llum al final del túnel, tot i que la processó siga llarga…

  Responder

Deixa les teues opinions...

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

 • Cargando...

MARXA al CRIST de Juan E. Benavent

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ELS MÉS VISITATS