Seleccionar página

COMMAN3 de «LITRONES FILMS»

COMMAN3 de «LITRONES FILMS»

La productora local «LITRONES FILMS» acaba de traure a la llum aquesta producció on es veu clarament l’evolució positiva que estan experimentant en el últims anys tant actors com guionistes i en general tot l’equip. Uns efectes especials molt aconseguits i un acabament sorprenent deixen sorpresos als espectadors. A més a més , cal llegir entre línies la crítica seriosa dintre la comicitat a primera vista. Sis minuts i quaranta-quatre segons d’acció, aventura, humor, i alguna que altra acció gestual o mímica d’humor mediterrani-quartondí conformen aquest curt-metratge. Des d’aquesta tribuna els felicitem i els animem per a que continuen i perfeccionen  els seus projectes. Tots sabem l’esforç i treball que suposa produir un audiovisual com aquest. I més encara : EL VALOR DE FER-LO PÚBLIC ! i soterrar vergonyes.

The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital

Latest posts by quatretondadigital (see all)

4 Comentarios

 1. Genís McFly

  Moltes gràcies per compartir-lo, tenim pensat fer una nova aventura per a estos dies de festa. Esperem que també agrade.

  Responder
 2. vicent marin

  mooooooolt be, estic esperant qwe feu mes,es bonic tindre gent aixi al nostre poble,si necesiteu algo,conteu en mi,avant valens

  Responder
 3. Roberto Benavent Benavent

  E-s-p-e-c-t-a-c-u-l-a-r, jo destacaría de entre totes les escenes, la que es veu el bosc al fons i els soldats a camara lenta van avanÇant i «disparant», per el tema de la il.luminació.Aquesta escena m’ha deixat bocabadat, per no dir que la banda sonora que acompanya la escena també ajuda a perfeccionar-la.
  Felicitacions i endavant.

  Responder

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

 • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

Google Analytics