Seleccionar página

SANT MARTÍ 2013

SANT MARTÍ 2013

Reportera fotogràfica : Violeta Oltra.

Tal i com estava previst des de feia un any, avuí, diada de Sant Martí, han sigut inaugurades i beneïdes les obres de restauració de l’ermita del sant. Presidida pel bisbe Benavent, el clergat local i autoritats, les obres han sigut donades a conéixer al poble en un acte solemne i popular. L’assistència i la participació ha estat molt nombrosa tenint en compte que només ha sigut festa escolar.

Amb el més pur estil camperol, cavalls i carros inclosos, anava el «sense pecat» (versió quartondína de «la de sin pecado») andalussí dalt del transport animal corresponent. LLuny quedaven els desgraciats fets ocorreguts fa alguns anys quan l’ermita fou destrossada i cremada i el «Sant Martí» vilment fet a trossos per mans i ments malaltisses i covards.

Els xiquets i xiquetes han donat vida,alegria i color a aquesta tradició quartondina i la gent en general ha gaudit d’un matí assolejat i quasi que primaveral i net. La peregrinació a l’ermita del sant ha sigut un èxit. Feia temps que l’entorn de l’ermita en el seu dia no estava tan radiant com ho ha estat aquest matí. I… que bones estàven les coques de Sant Martí menjades al peu de la seua ermita !!! Que bones enmig del camp!!!

Interessant article de Maria Sentandreu al voltant de la Festa de Sant Martí . CLICKA AQUÍ

 

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

1 comentario

  1. Prats

    Enhorabona . Pel reportatge i per l’article. Molt ben fet i molt cert tot.I més que res per un dia memorable per a Quatretonda, d’alegria i goig.
    Gràcies a tots.

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics