Seleccionar página

ELS REIS MAGS DE SEMPRE…

ELS REIS MAGS DE SEMPRE…

Fotos : Ana Romero-Nieva

Els Reis Mags de sempre…els de tota la vida, aquells de la tradició bíblica i tant arrelats a la nostra cultura i tradicions, han recorregut els carrers de Quatretonda amb un gran seguici i populatitat. Molta gent ha eixit al carrer i els ha donat la benvinguda. Els xiquets han vist un altre any el miracle de la il.lusió i l’esperança. I els grans ens hem sentit xiquets i ens  hem recordat de la nostra infantesa i innocència.

Els Mags no entenen de crisi

ni de negra Apocalipsi.

Els Mags de màgia blanca,

d’il·lusions i d’esperança.

The following two tabs change content below.
Ana Romero Nieva
  • Facebook
  • Facebook

Ana Romero Nieva

Ana és infermera. També professora. També músic. Empedreïda lectora.I una bona fotógrafa , col·laboradora de QD des del principi. De tant en tant li agrada escriure i argumentar els seus punts de vista. I per si fora poc tampoc se li dona mal la crítica literària. https://nocterno.wordpress.com/
Ana Romero Nieva
  • Facebook
  • Facebook

Latest posts by Ana Romero Nieva (see all)

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics