Seleccionar página

L’ESPILL

L’ESPILL

L’espill

Maria Benavent

Amb pas serè i tremolós traspasses la porta prohibida per a submergir-te en un estany d’opacs reflexos, atrapats en la llum abismal de la por intuïda. Els teus peus nus, balbs per l’espill de gel, ensopeguen maldestrament, truncant una marxa descompassada desproveïda de melodia.

Cau la nit. Tot i això segueixes el camí obrint-te pas entre la freda gebrada de la por. Incert destí, feridor vidre que divideix el teu cos i multiplica els teus gèlids records. T’amagues. L’aigua especular prolonga amb crueltat agònica l’asfixiant imatge de la teua silueta amorfa que li implora a l’arquitecte creador el miracle d’un traç més amable. Ja és tard per a suplicar, però no et rendeixes.

Despunta l’alba. El teu ventre generós, esquinçat per bressolar la vida, recobra màgicament la finor primigènia; la gravidesa es despulla de la ingrata presència i embolica de vellut el teu pit submís, alliberant-te de les cadenes. Tu, pacient i abnegada Ventafocs, has estat recompensada. Sempre vas ser lliure i bella; mai les espines de la rosa perduda a la vora de la soledat van ferir el teu immaculat esplendor. Ferms, el teu desig i la teua esperança aconseguiren recompondre el sonet d’hivern més cadenciós.

EL POETA va atrapar els millors versos dels teus somnis, llançats al vent, i aconseguí sil·labejar sobre la teua pell inspiradora els hendecasíl·labs més guarnidors. Els vostres llavis rimen, i un desdenyat piano de cua torna a emetre els acords més apassionats. En EL MIRALL amic es contempla per fi la felicitat duplicada, i la transparència del seu esguard còmplice multiplica infinitament el somriure de París, que et retorna a la vida.

The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital

Latest posts by quatretondadigital (see all)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

Google Analytics