Seleccionar página

EL PP IMPEDEIX DUR AL PLENARI EL DEBAT SOBRE LA REFORMA CONSTITUCIONAL

EL PP IMPEDEIX DUR AL PLENARI EL DEBAT SOBRE LA REFORMA CONSTITUCIONAL

PSOEQ
  • Facebook

PP de Quatretonda impedeix dur al plenari el debat sobre la reforma constitucional

El portaveu del grup municipal socialista a l’Ajuntament de Quatretonda, David Mahiques, ha lamentat que el PP de Quatretonda haja demostrat una volta més el seu “sectarisme i intransigència” en impedir que el debat sobre la reforma de la Constitució Espanyola forme part de l’ordre del dia de l’últim plenari municipal, en votar en contra de la seua inclusió en una comissió prèvia.

Per a Mahíques, la reforma de la Constitució “és una qüestió d’interès perquè afecta a tots els ciutadans de l’Estat, i també als veïns de Quatretonda”, un tema el qual s’està debatent també a nivell municipal, perquè un assumpte d’aquesta rellevància mereix atenció també a nivell local”. El portaveu socialista assenyala que “sabíem que el PP local mai hauria recolzat que l’Ajuntament es mostre a favor d’un escrit que planteja aspectes com una clàusula que assegure el dret a la sanitat universal o a l’educació pública, ja que són polítiques que els governs de dretes són qui estàn tractant de desmuntar-los, ni menys debatre una proposta de disseny federal de l’Estat, la seua forma i un finançament just. Però seria una mostra de transparència i democràcia que admeteren que l’assumpte fora objecte de debat públic al plenari”.

Al seu lloc, el Govern del Partit Popular de Quatretonda “vol evitar a tota costa el debat polític per por a quedar en evidència, com han fet ja en assumptes de caràcter general com el tancament de RTVV, però també en temes estrictament locals com la proposta de crear un Pla d’Ocupació que ens van impedir dur al plenari. Entenem que la majoria absoluta i absolutista del PP acabe decidint quines propostes ixen o no endavant, però el que no ens sembla acceptable és que tanquen sistemàticament les portes ni tan sols al debat públic sobre tot allò que no siga del seu interès”, lamentava David Mahiques.

Article llegit [post_view] vegades en total.
Article llegit [post_view time=»day»] vegades avui.
Article llegit [post_view time=»week»] vegades aquesta setmana.
Article llegit [post_view time=»month»] vegades aquest mes.
Article llegit [post_view time=»month» date=»201201″] vegades el mes passat.
Article llegit [post_view time=»year»] vegades aquest any.

The following two tabs change content below.
Pepe
  • Facebook
  • Facebook

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe
  • Facebook
  • Facebook

Latest posts by Pepe (see all)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics