Seleccionar página

MULTITUDINARI «SUBIDÓN» AMB EL GUEN III

MULTITUDINARI «SUBIDÓN» AMB EL GUEN III

 

 

Sens dubte, de tots els actes programats en aquesta Setmana Cultural 2014, L’ESTRENA DEL GUEN III s’emporta la Palma d’Or. Per original, per exitosa,per multitudinària, per festívola, per humorística i per haver sabut fer un gran aplec de gent de tota condició. Van faltar taules, cadires…

Darrere d’una gran campanya magistralment orquestrada als mitjans digitals, l’aforament quasi es queda menut. Festa, joventut, subidón, subidón i molt bon rotllo, foren els protagonistes de la gran nit de cine i festa de pata negra quartondina. Fins i tot,  cert glamour envoltava màgicament la nit i els protagonistes.

Temps , lloc i condicions favorables en tindrem de re-veure aquesta producció cinematogràfica amb serenitat, tranquil·litat i assossec. Amb el so adequat i la temperatura òptima. En una sala de cinema, al Centre Social o al Saló d’Actes de l’Ajuntament. Molta gent espera que LA MALEDICCIÓ DEL GUEN III pul·lule ben prompte pel yutube com els seus predecessors per al gaudi dels mortals…o en tot cas es pose a la venda amb preu mòdic i arribe als vídeos de les cases formant part del patrimoni particular de cadascú.

Paga la pena recolçar iniciatives tan fresques i innovadores per  a que puguen continuar endavant i no s’aturen una vegada han començat el camí.

Siga com siga, ja sou part de l’imaginari col·lectiu del vostre poble i això, amics, s’ho heu ganyat a pols. Felicitats!

La guen III

Article llegit [post_view] vegades en total.
Article llegit [post_view time=»day»] vegades avui.
Article llegit [post_view time=»week»] vegades aquesta setmana.
Article llegit [post_view time=»month»] vegades aquest mes.
Article llegit [post_view time=»month» date=»201201″] vegades el mes passat.
Article llegit [post_view time=»year»] vegades aquest any.

The following two tabs change content below.
Pepe

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe

Latest posts by Pepe (see all)

4 Comentarios

 1. Genís

  Moltes gràcies a tots per vindre, espere que disfrutareu tant com he disfrutat jo fenbt esta peli

  Responder
 2. Emilio Oltra

  Gràcies a tú pel treball, has fet que Quatretonda entre en el sector del «Séptimo arte» i a més a més has donat un toc de frescura a la programació de la setmana cultural, i sense oblidar que els actors eren locals i no professionals (o si), tot açò crec que crea un vincle d’amistat entre la gent de Quatretonda tan important en els temps que estem vivint. Enhorabona i a seguir treballant per la cultura de Quatretonda ( que tanta falta ens fa).
  Ara sols ens queda esperar la propera producció.GRÀCIES.

  Responder
 3. Fabian

  Increible l’acollida que ha tingut el llargmetratge, és un estimul sentir rises i aplaudiments de la gent, enhorabones….
  Treballar amb Genis (quin cabolet) ha sigut una experiència genial, i què dir dels que han participat…gent que volia ixir i gent que quan els hem proposat ha dit que si, sense pensar-s’ho.
  El resultat….a la vista esta!!!
  Pepe……tu sempre al peu del canó.
  Gracies per gaudir i per riure!!

  Responder
 4. Rosa Mahiques

  I ara, una pregunta als productors, directors, actors…penseu comercialitzar aquest llarmetratge?

  Ens agradaria molt poder vore’l (quan siga oportú i després de l’estrena i presentació a premis cinematogràfics, i tot el que calga) per a que no se’ns passe cap detall dels diàlegs que de vegades entre tanta gent se’ns han escapat.
  Ara esperem impacients que mogueu fitxa i mentrestant donar-vos l’enhorabona i animar-vos a seguir. Qui sap si en un futur podrem dir que Quatretonda té de tot: mestres, abogats, químics, metges, infermers, bisbes, rectors, enginyers de totes les classes, Ades, comerciants, cooperativistes, molt bons cambrers, bons polítics, llauradors, arquitectes, músics, matemàtics, historiadors, filòlegs, fisioterapèutes, psicòlegs, abogats…i uns bons i afamats productors i directors de molt bones pellícules.
  A per la pròxima!

  Responder

Deixa les teues opinions...

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

 • Cargando...

MARXA al CRIST de Juan E. Benavent

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ELS MÉS VISITATS

Follow Us

Share This