Seleccionar página

DECÁLOGO AL PORMENOR DE QUALQUIER SUFRIDO INVESTIGADOR

DECÁLOGO AL PORMENOR DE QUALQUIER SUFRIDO INVESTIGADOR

Ediciones DAJ 402.pdf by QuatretondaDigital

 

The following two tabs change content below.
Jesus Tarrasso
  • Facebook
  • Facebook

Jesus Tarrasso

Jesús Tarrassó. És un bon rastreador de biblioteques i arxius.Especialitzat en genealogia quartondina familiar ens informa amb treballs curiosos i interessants.Editor,autor i productor de històries gràfiques (PRODUCCIONES D A J ). És habitual a aquestes pàgines.

1 comentario

  1. Pepe

    Benvingut sigues, Jesús, a aquesta ta casa. Les teues històries són aire fresc i albada oxigenada. Molt bon treball en el fons i en la forma. Esperem més històries de la factoria D.A.J (Desastres Asegurados Jesusianos).Moltes gràcies per la teua col·laboració gràfica i humana. I per eixa dedicatòria plena de sentiment i honestitat.I calor humà. Gràcies !

    Aquest Decàleg que avuí ens presentes ens conta les dificultats dels investigadors en el seu treball. El dia a dia.És trist sobretot el final. I malgrat tot…tu no et rendeixes i continues endavant. Un premi a la constància. Al treball ben fet.Així està l’assumpte. La cultura…per a què ?

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics