beques_etiques

La concessió d’ajudes, beques, subvencions i altres… necessiten i és necessari un procés transparent tal que s’ha d’evitar la més mínima escletxa al dubte i de mètodes obscurs. És per això que donem la nostra opinió al voltant d’un assumpte que ens preocupa i ens fa pensar i dubtar.

L’opacitat i el tenebrisme és tant… la desvergonya i la caradura és tanta…que no els importa creuar una i altra vegada les línies vermelles de la decència. Han d’acceptar que hi ha gent que encara manté els seus processos cognoscitius intactes, per tant, l’insult a la intel·ligència no es pot permetre. No els importa anar i tornar a l’altre costat de les línies roges. Són així d’espabilats i atrevits. I com que ho han fet una i altra vegada i no els ha passat res, doncs no paren ni pararan mentre aquells que tenen l’obligació i la potestat d’aturar-los no ho facen. I no ho fan perquè la política clientelista els obliga a passar per alt la mateixa llei.

Han d’acceptar que hi ha gent que encara manté els seus processos cognoscitius intactes, per tant, l’insult a la intel·ligència no es pot permetre.

Un codi deontològic, o dit d’una altra forma, la meua conciència, no em deixaria en pau si jo, incrustat d’una forma o d’altra en els àmbits de poder atorgadors, haguera de ser el beneficiari directament o indirecta dels diners dels impostos de la meua gent, dels ciutadans del meu carrer, de la gent del meu poble,  dels meus amics, dels meus familiars.

La destinació dels diners públics, dels nostres diners, i a més a més, en èpoques de retallades cruels, en èpoques difícils com a conseqüència de robatoris de guant blanc durant dècades i d’una pèssima administració dels recursos, s’ha de mirar amb microscopi.  S’ha de mirar que els nostres diners beneficien a tots, A TOTS.

Les ajudes individuals amb fins merament particulars, que no han de repercutir en el benestar general de la comunitat, a més de ser qüestionables, són injustes en temps de crisi, en temps de caresties, en temps en què s’està passant fam literal. Clar està, no és el mateix una beca a l’estudi per a una persona que no té recursos demostrats, que una beca per a que practiques un esport “X” determinat. Si per a més INRI els beneficiaris de les beques són familiars directes o indirectes dels òrgans de poder polítics o administratius atorgadors dels diners públics, s’estan travessant les línies roges de la desvergonya més descarada i cruel.

Les ajudes individuals amb fins merament particulars, que no han de repercutir en el benestar general de la comunitat, a més de ser qüestionables, són injustes en temps de crisi, en temps de caresties

No podem invertir la lògica del procés: pensar en primer lloc en les persones determinades. En segon lloc, instituir unes ajudes ex-professo. En tercer lloc, ser jutge i part en el procés. I per últim,  arreplegar els diners del poble.

Ara comprenc allò d’ esportistes d’èlit !

Us deixem CONVOCATÒRIA DE BECAS Y AYUDAS DE L’AJUNTAMENT DE QUATRETONDA (2013) i per una altra banda CONVOCATÒRIA DE BECAS Y AYUDAS DE L’AJUNTAMENT DE RIVAS-VACIAMADRID (2012). Em podreu dir que s’han calfat molt el cap en les bases de la convocatòria pensant en l’entorn de Quatretonda. Qui se l’ha copiada de qui? Continue sense comprendre. Estaré tornant-me boig? Vegeu el mateix que jo?

Estaré tornant-me boig? Vegeu el mateix que jo?

El primer que canta és que estan redactades en castellà, quan quasi sempre, tota la documentació de l’administració local  és en Valencià. En segon lloc, les formes i l’argumentació d’aquestes bases no corresponen…no corresponen… la prova irrefutable la teniu després d’un curt i eficaç procés d’investigació : són unes BASES COPIADES I PLAGIADES. Com si es tinguera pressa en acabar prompte el procés.

la prova irrefutable la teniu després d’un curt i eficaç procés d’investigació : són unes BASES COPIADES I PLAGIADES. Com si es tinguera pressa en acabar prompte el procés

Les dues convocatòries són pràcticament idèntiques. Copiar y pegar. S’ha treballat de calent fent hores extraodinàries ben pagades per a redactar aquestes bases !.  Són tan bones que fins i tot l’Ajuntament de RIVAS-VICIAMADRID se les ha copiades. Que passen el tràmit. Que els resignats ciutadans no entenen de procediments. Rapidet i avanti ! Que el rebut dels impostos estan al caure. Amb pujades sorprenents. El poble paga. El poble calla. El poble plora. Els diners del poble, per al poble.

Bases Quatretonda by QuatretondaDigital

Rivas Viciamadrid by QuatretondaDigital

***

FONTS

 -AYUNTAMIENTO DE RIVAS VACIAMADRID

-AYUNTAMIENTO DE RIVAS VACIAMADRID (II)

 

***

 

Article llegit [post_view] vegades en total.
Article llegit [post_view time=”day”] vegades avui.
Article llegit [post_view time=”week”] vegades aquesta setmana.
Article llegit [post_view time=”month”] vegades aquest mes.
Article llegit [post_view time=”month” date=”201201″] vegades el mes passat.
Article llegit [post_view time=”year”] vegades aquest any.

The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.