Select Page

VIDEOS DEBAT POLITIC ELECCIONS MUNICIPALS 2015 (28/04/2015)

VIDEOS DEBAT POLITIC ELECCIONS MUNICIPALS 2015 (28/04/2015)

(CORTESIA COMARCAL.TV)

PART I CLIKA SOBRE LA IMATGE:

DEBAT POLITIC 2015

PART II CLIKA SOBRE LA IMATGE:

Debat electoral 2015 (2)

Article llegit [post_view] vegades en total.
Article llegit [post_view time=”day”] vegades avui.
Article llegit [post_view time=”week”] vegades aquesta setmana.
Article llegit [post_view time=”month”] vegades aquest mes.
Article llegit [post_view time=”month” date=”201201″] vegades el mes passat.
Article llegit [post_view time=”year”] vegades aquest any.

The following two tabs change content below.
Pepe

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.

2 Comments

 1. Pepe

  El debat ha estat interessant i ha hagut arguments i raons. Dintre la dinàmica d’actes d’aquest tipus. Una llàstima gran que el tercer partit que es presenta, el PSOE, no haja pogut assistir. Analitzant els vídeos del debat podem dependre moltes coses. LLàstima que faltara gent de Quatretonda per a poder fer alguna pregunta als candidats. Esperem no siga l’últim debat. Tant de bo es poguessi repetir un debat semblant al de les últimes eleccions municipals al Centre Social. És més, deurien de deixar als assistents el poder fer alguna pregunta en viu i en directe als candidats. De tota manera, aquí tenim el resultat de les noves tecnologies a l’abast de la ciutadania.

  Responder
 2. Rosa Mahiques

  Jo tinc una pregunta per si algun dels candidats pot o vol contestar: algun partit deixarà que els administratius facen compulses?

  I no digueu que no es pot fer, que la llei no ho permet, que, que, que…Si un dia un auxiliar em fan la compulsa i a l’altre, que no està eixe auxiliar, ja no me la poden fer, alguna cosa no funciona bé.

  Si a Xàtiva, a Oliva, a Picassent, a Salem, sí que les poden fer, no veig per què ací ens hem de desplaçar a eixos ajuntaments a fer la compulsa.

  Això és un servei que no costa diners a l’Ajuntament i que estalvia temps i diners als ciutadans.

  Responder

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

CERCA I TRIA

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

OPINADORS

 • Cargando...

MARXA al CRIST de Juan E. Benavent

CLIKA SI T’INTERESSA

RSS MOLA… “LA MOLA”

 • Celebrat el 33é Aplec dels Alberola Benavent d'Estruc. 29 octubre, 2017
  El 22 d'octubre de 2017 es renovà la tradició i, com cada any, se celebrà l'Aplec anual dels Alberola Benavent d'Estruc.  Enguany ha estat la mateixa Quatretonda, la terra nadiua de la saga, la que ha acollit la celebració. La serra de Quatretonda, amb el Benicadell i la Mariola a l'horitzó. Muntanyes caminades i treballades […]
  Bonaventura Baidal.
 • Sin título 22 octubre, 2017
  BREAKING NEWS:Jordi Oltra Benavent, membre de l'il.luminat llinatge dels Alberola Benavent d'Estruc, s'ha proclamat campió del món de curses descalcistes.La prova es va celebrar diumenge 22 d'octubre de 2017 a la bonica localitat costanera valenciana d'Orpesa -la Plana Alta.
  Bonaventura Baidal.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!