Seleccionar página

IMATGE x PARAULA

IMATGE x PARAULA

IMATGE X PARAULA

Adonant-me que entre aquestes pantalles n’hi ha una afició certa i reeixida a la tirada de versos he pensat també guanyar-me el meu plat de glòria, ni que siga una mitgeta. Tasca inútil perquè a l’únic que he aconseguit arribar, parafrasejant un autèntic mestre de la rima, és a “escriure en rastres curts”.

En conseqüència abandone i me’n passe a la plàstica de la imatge que també té un cert predicament i on s’hi conjuminen el significat i el significant, una espècie de diccionari ideogràfic que no passa de ser un simple joc amb l’avantatge de veure’t lliure, almenys a mi m’ocorre, de la tirania de les comes, a més de poder dir que ací “una imatge val per una paraula”.

Així que potser el parnàs s’ha perdut un poeta però, m’he trobat açò (presentat a la SCQ de 2009 ó 2010)

benavent

Article llegit [post_view] vegades en total.
Article llegit [post_view time=»day»] vegades avui.
Article llegit [post_view time=»week»] vegades aquesta setmana.
Article llegit [post_view time=»month»] vegades aquest mes.
Article llegit [post_view time=»month» date=»201201″] vegades el mes passat.
Article llegit [post_view time=»year»] vegades aquest any.
a

The following two tabs change content below.
Benavent

Benavent

El professor Rafael Benavent és un erudit i col·laborador de QD des dels inicis de la revista.Cronista Oficial de Quatretonda, amb el seu estil tan genuí,ple d'enginy i objectius didàctics ens delita a tots aquells que el llegim. Escriptor,assagista i un fum de coses més...ens enriqueix i il·lustra. L' estima al seu poble és manifesta a cada lletra que escriu.
Benavent

Latest posts by Benavent (see all)

1 comentario

  1. Rosa Mahiques

    Original. Dilluns a la classe de valencià, ho posaré per vore què em diuen els alumnes. Ja vos contaré si han sabut desxifrar aquestos missatges, ja que són molt llestos i poden desxifrar el llenguantge des wassaps, cosa que em sembla prou difícil.
    Hauran d’ensenyar a l’escola, una vegada més, aquest nou llenguatge: valencià, castellà, anglés i wassapatge.

    Responder

Deixa les teues opinions...

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

MARXA al CRIST de Juan E. Benavent

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ELS MÉS VISITATS

Follow Us

Share This