Seleccionar página

ESTANISLAU ALBEROLA : DOCUMENTS PER A UN ESTUDI ( I )

ESTANISLAU ALBEROLA : DOCUMENTS PER A UN ESTUDI ( I )

Gràcies al professor Juanfe Benavent, QD té l’honor de fer públics alguns documents fruit del seu treball i investigació al voltant de l’Estanislau Alberola, el poeta del poble. Una vesprada i unes converses molt grates i gratificants amb aquesta gran persona, al qual li dec per sempre més d’un favor molt pretèrit però sempre present. Com aquell que sense donar importància a la cosa, em va donar-deixar un dvd amb documents referits- com abans he dit- a l’ Estanislau. Anirem dosificant-los. Un tresor cultural havia sigut dipositat a la meua responsabilitat. A la meua guarda i custòdia. I com que l’Estanislau Alberola es ja patrimoni del seu poble, aquí us deixe un article publicat al diari «EL PUEBLO» el 6 de novembre de 1.932, el qual té relació directa amb l’article periodístic el qual ens facilità el professor Juanfe Benavent fa ja algun temps del diari STAMPA.

En nom del tots els lectors, moltes gràcies, Juanfe. Esperem que continues donant-mos aquestes sorpreses tan culturals, riques i saboroses…que tanta falta fa als nostres pobles.

 

Retalls de Premsa Estanislau Alberola.Recerca del professor Juanfe Benavent by Quatretonda Digital on Scribd

The following two tabs change content below.
Juanfe Benavent

Juanfe Benavent

El professor Juanfe Benavent és un àvid lector. És el nostre especialista en Estanislao Alberola, i ens aporta molta documentació variada i de gran interés fruit del seu treball constant i investigador el qual queda molt bé reflectit en aquestes pàgines.

1 comentario

  1. Rosa Mahiques

    Molt gratificant poder llegir aquestos documents, els quals ni se m’hagués passat per la imaginació que poguessin existir.
    Tan de bo que gent com Juanfe, que ha posat al nostre abast aquestos documents , facen un passet endavant i ens facen partíceps dels seus estudis, troballes i investigacions, que sempre quedaran escrites i a disposició dels lectors d’aquest món virtual, mentre QD continúe existint.

    Responder

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

Google Analytics