Select Page

SETMANA CULTURAL 2015

SETMANA CULTURAL 2015

Setmana Cultural 2015 by QuatretondaDigital

The following two tabs change content below.
Pepe

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.

1 Comment

 1. Rosa Mahiques

  Em sembla molt bé que durant la quinzena cultural, i sembla ser que alguns actes de festes també, s’hagen deslocalitzat els actes i repartit per tot el poble; que si al carrer doctor Marañon, que si al carrer Juan Mahiques, que si al carrer…tant que has d’anar en el llibret en la mà per poder saber on es realitza cada acte.

  “Dicho esto” ara voldria afegir que igual i de la mateixa manera que s’ha democratitzat el repartiment d’actes, es deslocalitze també l’acte de la presentació de festes, els teatres i espectacles de varietats, humor o màgia.

  Estem d’acord en que no ens agrada a ningú tindre l’orquestra a la porta de casa però no es diu res quan l’acte és la presentació, un teatre o un grup de varietats, on els veíns ho poden vorer des dels seus balcons.

  Responder

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

CERCA I TRIA

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

OPINADORS

 • Cargando...

MARXA al CRIST de Juan E. Benavent

CLIKA SI T’INTERESSA

RSS MOLA… “LA MOLA”

 • Celebrat el 33é Aplec dels Alberola Benavent d'Estruc. 29 octubre, 2017
  El 22 d'octubre de 2017 es renovà la tradició i, com cada any, se celebrà l'Aplec anual dels Alberola Benavent d'Estruc.  Enguany ha estat la mateixa Quatretonda, la terra nadiua de la saga, la que ha acollit la celebració. La serra de Quatretonda, amb el Benicadell i la Mariola a l'horitzó. Muntanyes caminades i treballades […]
  Bonaventura Baidal.
 • Sin título 22 octubre, 2017
  BREAKING NEWS:Jordi Oltra Benavent, membre de l'il.luminat llinatge dels Alberola Benavent d'Estruc, s'ha proclamat campió del món de curses descalcistes.La prova es va celebrar diumenge 22 d'octubre de 2017 a la bonica localitat costanera valenciana d'Orpesa -la Plana Alta.
  Bonaventura Baidal.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!