Seleccionar página

SETMANA CULTURAL 2015

SETMANA CULTURAL 2015

Setmana Cultural 2015 by QuatretondaDigital

The following two tabs change content below.
Pepe

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe

Latest posts by Pepe (see all)

1 comentario

  1. Rosa Mahiques

    Em sembla molt bé que durant la quinzena cultural, i sembla ser que alguns actes de festes també, s’hagen deslocalitzat els actes i repartit per tot el poble; que si al carrer doctor Marañon, que si al carrer Juan Mahiques, que si al carrer…tant que has d’anar en el llibret en la mà per poder saber on es realitza cada acte.

    «Dicho esto» ara voldria afegir que igual i de la mateixa manera que s’ha democratitzat el repartiment d’actes, es deslocalitze també l’acte de la presentació de festes, els teatres i espectacles de varietats, humor o màgia.

    Estem d’acord en que no ens agrada a ningú tindre l’orquestra a la porta de casa però no es diu res quan l’acte és la presentació, un teatre o un grup de varietats, on els veíns ho poden vorer des dels seus balcons.

    Responder

Deixa les teues opinions...

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

MARXA al CRIST de Juan E. Benavent

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ELS MÉS VISITATS