Seleccionar página

PRESENTACIÓ FESTES 2015

PRESENTACIÓ FESTES 2015

 

Sota la constant amenaça d’un oratge capritxós i envoltats de núvols i d’un plugim al començament, avuí ha tingut lloc l’acte central de le festes de Quatretonda 2015 : La presentació de les festeres i festers. Ha sigut un acte senzill, capdal, amé i alhora grandiós : sense barroquismes ni grandiloquències rebombòmriques.

Dintre l’acte protocolari, una innovació ha agradat molt al públic : el vídeo introductori on els pares dels festers i festeres ressaltaven qualitats i la forma de ser dels seus fills. El record emocionat de Xavi per part dels seus amics i companys i la carta que en boca de la presentadora ens ha dirigit sa mare ha creat moments de llàgrimes i de profunds sentiments.

La poesia amb eixe estil propi i inconfundible del seu autor Manolo Valls, el qual ja s’ha convertit en un clàssic d’aquest acte, ha adobat amb mesura, ritme i contingut aquesta nit en boca d’una rapsoda la qual ha estat a l’altura de les circumstàncies.

Les paraules que el nou alcalde Enrique Benavent ens ha dirigit, molt curades i en sintonia amb l’acte. Enfí,un any més, el cicle festívol comença amb el cant a la joventut i a la vida. I no oblidem que el cel, aquest any, ha sigut benèvol i indulgent.

The following two tabs change content below.
Pepe

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe

Latest posts by Pepe (see all)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

Google Analytics