Select Page

EL “GANXO” RETRÀ HOMENATGE A OVIDI MONTLLOR EN LA III FESTA A ESTELLÈS

EL “GANXO” RETRÀ HOMENATGE A OVIDI MONTLLOR EN LA III FESTA A ESTELLÈS

El Ganxo retrà homenatge a Ovidi Montllor en la III Festa Estellés que celebrarà el 18 de setembre Des de fa 5 anys, i 3 a la Plaça Major, el Col·lectiu Cultural El Ganxo, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Benigànim, és  l’encarregat d’organitzar la Festa Estellés a Benigànim. Enguany estarà dedicada a homenatjar a Ovidi Montllor i per això, es recitaran poemes tant del poeta de Burjassot com del cantant, poeta i escriptor alcoià.
Després de 2 anys aplegant més de 150 persones a la plaça, El Ganxo encara la festa d’enguany com una de les més especials, ja que s’aprofitarà per destacar la figura d’Ovidi Montllor, un dels artistes més importants que ha donat l’escena musical valenciana.
Com els anys anteriors, la festa es celebrarà a la Plaça Major de Benigànim però enguany, com a novetat, començarà a les 20h amb una exposició anomenada “El pas del temps farà de nosaltres colors. Ovidi, 20 anys de vacances” que ret homenatge al poeta l’alcoià. Estarà exposada en la Sala d’Exposicions de la Casa
Ribelles a la mateixa Plaça Major.
En finalitzar, allà mateix a les 21:30h, començarà el sopar de baix braç. Es poden comprar tíquets per al sopar a 5€ a l’Espai Jove de Benigànim, a l’Ajuntament, la Casa de l’Arrop o posant-se en contacte amb qualsevol dels membres del CC El Ganxo. Es podran comprar fins dijous de vesprada.
El punt i final el posarà el recital de poemes, a partir de les 23h, on es recitarà Estellés i Ovidi Montllor i hi participaran membres del grup de teatre l’Embolic, del Col·lectiu Amics de l’Art, l’IEVA, el Grup de Danses, la Coral el Micalet i Francesc Mompó entre d’altres col·lectius de La Vall d’Albaida.
————–
+INFO:
elganxo@hotmail.es
Telèfon: 665 559 238(Vicent Tormo)

CARTELLHOMENATGEOVIDIESTELLES

The following two tabs change content below.
Pepe

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

CERCA I TRIA

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

OPINADORS

 • Cargando...

MARXA al CRIST de Juan E. Benavent

CLIKA SI T’INTERESSA

RSS MOLA… “LA MOLA”

 • Celebrat el 33é Aplec dels Alberola Benavent d'Estruc. 29 octubre, 2017
  El 22 d'octubre de 2017 es renovà la tradició i, com cada any, se celebrà l'Aplec anual dels Alberola Benavent d'Estruc.  Enguany ha estat la mateixa Quatretonda, la terra nadiua de la saga, la que ha acollit la celebració. La serra de Quatretonda, amb el Benicadell i la Mariola a l'horitzó. Muntanyes caminades i treballades […]
  Bonaventura Baidal.
 • Sin título 22 octubre, 2017
  BREAKING NEWS:Jordi Oltra Benavent, membre de l'il.luminat llinatge dels Alberola Benavent d'Estruc, s'ha proclamat campió del món de curses descalcistes.La prova es va celebrar diumenge 22 d'octubre de 2017 a la bonica localitat costanera valenciana d'Orpesa -la Plana Alta.
  Bonaventura Baidal.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!