Seleccionar página

PEL BON CAMÍ DE PODER SALVAR-LES

PEL BON CAMÍ DE PODER SALVAR-LES

cupula

Pel bon camí van els passos que estan fent-se per a poder rescatar i salvar les pintures de la  capella de la comunió de l’església parroquial dels «Sants Joans de Quatretonda. Segons fonts de plena solvència, mossén Vicent Esparza, el rector de la parroquia, juntament amb feligresos i associacions vinculades, estan treballant per a que el deteriorament de les esmentades pintures no vaja a més com també per la seua restauració.Som conscients que aquests procesos són durs i de gran dificultat. De vegades llargs, problemàtics i lents. Però el saber que ja està fent-se alguna cosa ens ompli d’alegria i ersperança. Tant de bo, prompte pugam gaudir d’unes pintures i una capella radiant i nova.

Només encoratjar i solidaritzar-nos amb totes les persones que estan treballant en el projecte i avant!

The following two tabs change content below.
Pepe

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe

Latest posts by Pepe (see all)

1 comentario

  1. Benavent

    Dons si ens estalviem una «salve difunts» jo en restaré alegre. Desitjant-los sort en l’empresa perquè siga o els quede d’allò més bé.

    I aprofitant aquesta missiva insistir perquè protegisquen, com més millor, i amb els mitjans a l’abast, el conjunt ceràmic del darreraltar Major.

    Responder

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

Google Analytics