Select Page

IBRAHIM BRACHIR, UN POETA COMPROMÉS

IBRAHIM BRACHIR, UN POETA COMPROMÉS

IMG_7734

Aquesta vesprada hem tingut els gust d’assistir a la presentació-recital d’un poemari de Ibrahim Brachir: “INTROSPECTUS, entre el pincel i la pluma”. El llibre en una edició de luxe i unes il·lustracions que són petites obres d’art. Una edició  molt curada . Només l’he fullejat, me n’he adonat que aquest poemari és una joia. Pel continent i pel contingut.

Aquesta vesprada ha sigut de sorpreses molt agradables. Des de fa lustres o decennis que no obserbava la sala plena de  gent i encara més, de gent jove! A aquestos events, desgraciadament solem anar sempre els mateixos i a més, quatre gats. No ha sigut el cas. Dic, que la alegria ha sigut majúscula.

A banda del nerviosisme dels protagonistes del recital, -cosa normal- , aquest acte ha estat ple de sentiments i emocions. No ha resultat pesat. I almenys jo, m’he quedat amb ganes de més. Si teniu curiositat o ganes, i us agrada la poesia, la reflexió i la lectura íntima llegiu “INTROSPECTUS, entre el pincel i la pluma”. El podeu encomanar a la Biblioteca Estanislao Alberola de Quatretonda. Us assegure que paga la pena. Tindreu a les vostres mans part d’una ànima i un esperit jove, esperançador i valent.

Enhorabona als poetes, recitadors i amics.

The following two tabs change content below.
Pepe

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

CERCA I TRIA

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

OPINADORS

 • Cargando...

MARXA al CRIST de Juan E. Benavent

CLIKA SI T’INTERESSA

RSS MOLA… “LA MOLA”

 • Celebrat el 33é Aplec dels Alberola Benavent d'Estruc. 29 octubre, 2017
  El 22 d'octubre de 2017 es renovà la tradició i, com cada any, se celebrà l'Aplec anual dels Alberola Benavent d'Estruc.  Enguany ha estat la mateixa Quatretonda, la terra nadiua de la saga, la que ha acollit la celebració. La serra de Quatretonda, amb el Benicadell i la Mariola a l'horitzó. Muntanyes caminades i treballades […]
  Bonaventura Baidal.
 • Sin título 22 octubre, 2017
  BREAKING NEWS:Jordi Oltra Benavent, membre de l'il.luminat llinatge dels Alberola Benavent d'Estruc, s'ha proclamat campió del món de curses descalcistes.La prova es va celebrar diumenge 22 d'octubre de 2017 a la bonica localitat costanera valenciana d'Orpesa -la Plana Alta.
  Bonaventura Baidal.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!