Seleccionar página

IBRAHIM BRACHIR, UN POETA COMPROMÉS

IBRAHIM BRACHIR, UN POETA COMPROMÉS

IMG_7734

Aquesta vesprada hem tingut els gust d’assistir a la presentació-recital d’un poemari de Ibrahim Brachir: «INTROSPECTUS, entre el pincel i la pluma». El llibre en una edició de luxe i unes il·lustracions que són petites obres d’art. Una edició  molt curada . Només l’he fullejat, me n’he adonat que aquest poemari és una joia. Pel continent i pel contingut.

Aquesta vesprada ha sigut de sorpreses molt agradables. Des de fa lustres o decennis que no obserbava la sala plena de  gent i encara més, de gent jove! A aquestos events, desgraciadament solem anar sempre els mateixos i a més, quatre gats. No ha sigut el cas. Dic, que la alegria ha sigut majúscula.

A banda del nerviosisme dels protagonistes del recital, -cosa normal- , aquest acte ha estat ple de sentiments i emocions. No ha resultat pesat. I almenys jo, m’he quedat amb ganes de més. Si teniu curiositat o ganes, i us agrada la poesia, la reflexió i la lectura íntima llegiu «INTROSPECTUS, entre el pincel i la pluma». El podeu encomanar a la Biblioteca Estanislao Alberola de Quatretonda. Us assegure que paga la pena. Tindreu a les vostres mans part d’una ànima i un esperit jove, esperançador i valent.

Enhorabona als poetes, recitadors i amics.

The following two tabs change content below.
Pepe

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe

Latest posts by Pepe (see all)

Deixa les teues opinions...

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

MARXA al CRIST de Juan E. Benavent

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ELS MÉS VISITATS