Seleccionar página

ECLÈCTICA POÈTICA

ECLÈCTICA POÈTICA

A MENA DE PRESENTACIÓ

Al llarg de 7 anys (2009-2016) he anat escrivint sentiments del moment i ara us els presente en manoll. En realitat es tracta d’ una poética ecléctica i de cicumstàncies. Però…quin aspecte de la vida fuig de les circumstàncies?
Han sigut set anys crítics (per la crisi),volcànics (per la corrupció) i intensos (per les respostes), per la qual cosa, com que tota paraula és còmplice d’aquell que la diu, dita queda.
Quatretonda Digital ha sigut la plataforma divulgadora d’ aquestos versos que ara tens entre mans : versos virtuals, digitals. Uns versos solts, de per lliure. Uns versos a raja-ploma i poc pensats. Trets de l’interior de l’ànima sense obstacles i moltes vegades, políticament incorrectes. La majoria de les vegades, la veritat i la sinceritat no s’adiuen amb “lo políticament” correcte encara que combina a la perfecció amb dignitat i transparència.
Les muses d’inspiració múltiples i diverses. Tot estimula i ajuda a provocar eixes paraules emergents les quals intenten descriure paisatges anímics intensos o superficials.Profunds o externs.Des d’un objecte llunyà d’infantesa, petjada intensa en l’interior de les percepcions màgiques, a una situació, a una persona o a una imatge, música,olor,sabor,record…ingredients tots ells valuosos a l`hora de la creació.
També algún poema d’encomanda: pocs però alguns, que tot ha d’haver.

CIKA PER A MÉS INFORMACIÓ

3,171 total views, 3 views today

The following two tabs change content below.
Pepe
  • Facebook
  • Facebook

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe
  • Facebook
  • Facebook

Latest posts by Pepe (see all)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics