Segons hem llegit, les cabines tenen els dies comptats. Un element més del poc paisatge urbanistic es disposa a passar a la història dels records. A telefònica ja no l’interessa. M’he afanyat en deixar constància per al record gràfic i sentimental d’aquesta utilitat que ja no és últil. D’aquí poc, només en fotografies i en el record, per acabar, com tantes altres coses,objectes,atifells….al cementiri de l’oblit.

Mos fem vells i he anat a fer-li una visita a l’última cabina. Qui sap si qualsevol dia ja no estarem. La veritat que ja poca gent la gasta i per això ja no és rendable per a la multinacional. M’he sentit nostàlgic…i un munt de records m’han passat pel cap. Fins i tot he tingut un record per a José Luís, sí…José Luís López Vázquez, el qual amb la seua CABINA particular es plantejà problemes d’aïllament i d’angúnia vital; de solitud i d’existencialisme feroç i incomprensible. Problemes d’insolidaritat.

The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.