Seleccionar página

AL VOLTANT DEL NOU CENTRE DE SALUT

AL VOLTANT DEL NOU CENTRE DE SALUT

Bona nit senyor director,

Arran del comentari del nostre portaveu Jose Luis des del Partit Popular volíem aportar una foto per ampliar el seu comentari, però no hem pogut escriure-ho directament al web (no deixa adjuntar fitxers).

Per açò li’l enviem per correu, per si és tan amable d’incloure la foto que li adjuntem al costat d’un xicotet text a continuació dels comentaris. Per a poder ampliar un poc més si cap el debat i que la gent expresse les seues opinions amb tota la informació possible.

Moltes gràcies.

Text:

El Partit Popular va prometre la construcció d’un nou centre de salut per a Quatretonda, per açò vam estar treballant durament juntament amb la Conselleria per a dur-ho a terme. Vam aconseguir que es destinaren 200.000€ per a la seua construcció l’any 2015 en els pressupostos de la Generalitat (foto que s’adjunta).

L’actual govern ens va prometre en campanya que també el construiria, però a dia de hui solament podem dir que els diners aconseguits s’han perdut i que en els pressupostos de la Generalitat no es consigna ni un euro per al nostre centre de salut. Així que tot el treball realitzat durant aquest temps ha sigut en va.

On queden les promeses del PSPV i Compromís????!!!! Moltes paraules, però després estes se les emporta el vent i res més se sap.

Perquè cal recordar que ja es va perdre una vegada el nou centre de salut i esta és la segona vegada que ho perden, fins quan estan disposats a prendre el pèl als veïns?

  • Facebook

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

Latest posts by quatretondadigital (see all)

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics