Select Page

FALLES 2017 A QUATRETONDA

FALLES 2017 A QUATRETONDA

Falles 2017 en Quatretonda

Pues toda una agradable sorpresa la que nos dieron hace unos dias els festers de fá 25 anys preparando y montando una falla, quemada el pasado dia 26 de Marzo.

Mi enhorabuena a dichos festeros y a toda la gente que la hizo posible, y animar a grupos y asociaciones para que en los próximos años siga ésta tradición.

POSDATA: Y es curioso lo que puede dar de si (hasta para fallas) un dicho popular inventado (lo de las 4 casas de Tonda como origen del nombre de nuestro pueblo). Un dia hablaremos de tres curiosos apellidos que “riman” con nuestro pueblo: TONDA, LATONDA y TROTONDA.

                                                 Jesús  Tarrasó  Espí

Falles 2017 a Quatretonda

The following two tabs change content below.
Jesus Tarrasso

Jesus Tarrasso

Jesús Tarrassó. És un bon rastreador de biblioteques i arxius.Especialitzat en genealogia quartondina familiar ens informa amb treballs curiosos i interessants. És habitual a aquestes pàgines.

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

CERCA I TRIA

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

OPINADORS

 • Cargando...

MARXA al CRIST de Juan E. Benavent

CLIKA SI T’INTERESSA

RSS MOLA… “LA MOLA”

 • Celebrat el 33é Aplec dels Alberola Benavent d'Estruc. 29 octubre, 2017
  El 22 d'octubre de 2017 es renovà la tradició i, com cada any, se celebrà l'Aplec anual dels Alberola Benavent d'Estruc.  Enguany ha estat la mateixa Quatretonda, la terra nadiua de la saga, la que ha acollit la celebració. La serra de Quatretonda, amb el Benicadell i la Mariola a l'horitzó. Muntanyes caminades i treballades […]
  Bonaventura Baidal.
 • Sin título 22 octubre, 2017
  BREAKING NEWS:Jordi Oltra Benavent, membre de l'il.luminat llinatge dels Alberola Benavent d'Estruc, s'ha proclamat campió del món de curses descalcistes.La prova es va celebrar diumenge 22 d'octubre de 2017 a la bonica localitat costanera valenciana d'Orpesa -la Plana Alta.
  Bonaventura Baidal.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!