Seleccionar página

14 D’ABRIL

14 D’ABRIL

  • Facebook

Gràcies al treball personal i coral dels responsables i col.laboradors de la pàgina digital de Fotos Antigues de Quatretonda avui (o demà segons que arribe aquest correu), podem contemplar congelats en excel.lents documents gràfics com ara aquest, gents i temps històrics singulars que visqueren la segona República representada per símbols tan representatius com es poden veure ací: la bandera tricolar i l’al.legoria de la República.

De l’aula no n’estem gens segurs de quina pot ser pel fet que per aquestes dates, sent insuficient l’aulari de la Casa de l’Ensenyança del carrer de sant Josep, el govern local tenia llogades dos cases del poble, a més que el poquet que s’hi veu del terra tampoc no sembla el d’aquelles noves escoles que almenys jo vaig conéixer, pujades encara durant l’etapa republicana (1935).

La meua curiositat ara, és que n’hi hauria en aquella tela negra, a nos ser que tapara una entrada de llum molesta per a la instantània. Ves i pregunta!

The following two tabs change content below.
Benavent
  • Facebook
  • Facebook

Benavent

El professor Rafael Benavent és un erudit i col·laborador de QD des dels inicis de la revista.Cronista Oficial de Quatretonda, amb el seu estil tan genuí,ple d'enginy i objectius didàctics ens delita a tots aquells que el llegim. Escriptor,assagista i un fum de coses més...ens enriqueix i il·lustra. L' estima al seu poble és manifesta a cada lletra que escriu.
Benavent
  • Facebook
  • Facebook

Latest posts by Benavent (see all)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics