Seleccionar página

HOMENATGE A ANTONIO MACHADO

HOMENATGE A ANTONIO MACHADO

 

Incardinat dintre de la Setmana Cultural 2018 de Quatretonda, l’ Agrupació Socialista ha organitzat una vetlada poètica al voltant de la figura del gran  Antonio Machado,un clàssic a les darreres setmanes culturals quartondines. Un acte íntim,màgic i de sentiments, on la nit, el carrer i l’entorn còmplices de la lluna i la música pautada per les mans i el saber d’ Àlex, llancen al vent els versos sempre actuals i desgarradors del professor Machado; exemple i mirall d’humanitat, senzillesa i eternitat.

L’acte va començar amb unes sentides paraules de dos ex-alcaldes –Enrique Benavent i David Mahiques– recordant amb gran estima a un altre ex-alcalde : Enrique Oltra, primer edil de la democràcia i que ens va deixar fa poc.

I així, amb nodrida assistència de públic i recitadors i conduïts per Rosa la qual va recordar a la seua predecesora Empar amb aquestes paraules; «et trobem a faltar aquesta nit per la teua professionalitat, el teu carisma i la  simpatia de la genuïna personalitat», va començar el temps de versar a aquest gran i únic poeta.

Rapsodes del poble-poble recordaren pel seus escrits al «maestro» : Dolors («Recuerdo infantil» i «Los sueños») ,Marién («Una noche de verano»), Pepe («El tren» i «El loco»), Federico («Las moscas»,»Retrato»), Amparo («Fantasia de Puck»),Romualdo («Por tierras de España»,»El mañana efímero»),Joan («A un olmo seco») i David i Romualdo («El crimen fue en Granada»).

I així transcorrí la nit del 27 d’agost de 2018.


The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital

Latest posts by quatretondadigital (see all)

Deixa les teues opinions...

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

MARXA al CRIST de Juan E. Benavent

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ELS MÉS VISITATS