Seleccionar página

HOMENATGE A ANTONIO MACHADO

HOMENATGE A ANTONIO MACHADO

Incardinat dintre de la Setmana Cultural 2018 de Quatretonda, l’ Agrupació Socialista ha organitzat una vetlada poètica al voltant de la figura del gran  Antonio Machado,un clàssic a les darreres setmanes culturals quartondines. Un acte íntim,màgic i de sentiments, on la nit, el carrer i l’entorn còmplices de la lluna i la música pautada per les mans i el saber d’ Àlex, llancen al vent els versos sempre actuals i desgarradors del professor Machado; exemple i mirall d’humanitat, senzillesa i eternitat.

L’acte va començar amb unes sentides paraules de dos ex-alcaldes –Enrique Benavent i David Mahiques– recordant amb gran estima a un altre ex-alcalde : Enrique Oltra, primer edil de la democràcia i que ens va deixar fa poc.

I així, amb nodrida assistència de públic i recitadors i conduïts per Rosa la qual va recordar a la seua predecesora Empar amb aquestes paraules; “et trobem a faltar aquesta nit per la teua professionalitat, el teu carisma i la  simpatia de la genuïna personalitat”, va començar el temps de versar a aquest gran i únic poeta.

Rapsodes del poble-poble recordaren pel seus escrits al “maestro” : Dolors (“Recuerdo infantil” i “Los sueños”) ,Marién (“Una noche de verano”), Pepe (“El tren” i “El loco”), Federico (“Las moscas”,”Retrato”), Amparo (“Fantasia de Puck”),Romualdo (“Por tierras de España”,”El mañana efímero”),Joan (“A un olmo seco”) i David i Romualdo (“El crimen fue en Granada”).

I així transcorrí la nit del 27 d’agost de 2018.

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics