Select Page

LA MILLOR SETMANA CULTURAL DE QUATRETONDA

LA MILLOR SETMANA CULTURAL DE QUATRETONDA

Sens dubte aquesta ha sigut la millor SCQ (Setmana Cultural de Quatretonda) des de la seua edició. Per diferents  motius : per la massiva afluència de gent, per les novetats i esperit de renovació, per la gran varietat d’actes i programes i per la participació de tot un poble involucrat d’una forma o d’una altra en algun event dels programats.

La serietat, l’acompliment del programa, els continguts i el treball emprat així com la bona organització i la cura dels detalls (com per exemple el logo de la SCQ18, palés en quasi tots els actes), han donat com a resultat una esplèndida Setmana Cultural, la millor de totes les que s’han fet fins ara.

El millor de tot: la satisfacció de la gent. Fet demostrable en les seues cares i els seus comentaris. Aquest reporter ha sigut testic perquè ho ha viscut, observat i comprovat. Així doncs, sols queda donar les gràcies per un treball ben fet del qual es parlarà i es recordarà durant molt de temps.

The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

CERCA I TRIA

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

OPINADORS

 • Cargando...

MARXA al CRIST de Juan E. Benavent

CLIKA SI T’INTERESSA

RSS MOLA… “LA MOLA”

 • Celebrat el 33é Aplec dels Alberola Benavent d'Estruc. 29 octubre, 2017
  El 22 d'octubre de 2017 es renovà la tradició i, com cada any, se celebrà l'Aplec anual dels Alberola Benavent d'Estruc.  Enguany ha estat la mateixa Quatretonda, la terra nadiua de la saga, la que ha acollit la celebració. La serra de Quatretonda, amb el Benicadell i la Mariola a l'horitzó. Muntanyes caminades i treballades […]
  Bonaventura Baidal.
 • Sin título 22 octubre, 2017
  BREAKING NEWS:Jordi Oltra Benavent, membre de l'il.luminat llinatge dels Alberola Benavent d'Estruc, s'ha proclamat campió del món de curses descalcistes.La prova es va celebrar diumenge 22 d'octubre de 2017 a la bonica localitat costanera valenciana d'Orpesa -la Plana Alta.
  Bonaventura Baidal.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!