Seleccionar página

CARROSSES 2018

 

Les carrosses són eixe esclat de llibertat, color,sorolls,enginy i respecte on tot i tots conviuen en harmònica concòrdia. I així per exemple, no importa mesclar banderes constitucionals, republicanes, autonòmiques,taüts plens de begudes espirituoses i himnes franquistes, cançons llibertàries… i tot això…dins una mateixa penya!… ja que el humor sortirà triomfant i el bon rotllo provocarà somriures, rialles i amistats.

Penyes de mexicans, d’avatars, de troglodites…calaveres, ninots…pares i mares darrere dels seus fills…uelos i ueles desvanits. Carrosses de paperets, carrosses a pèl, carrosses amb mel, improvisades, estudiades, a burrobarra, sense el burro, sense la barra, amb burro i sense barra, amb barra i  sense burro…un galimaties perfecte i un caos en ordre amb el nou cotxe de la policia al capdavant amb la sirena a tota paleta anunciant la desfilada.

A la fi…com sempre. El jurat sempre serà injust. Tots contents. Tots cabrejats. Fins un altre any. Mentrestant el grup musical a pèl, és a dir, en viu i en directe, (mira que en tenen de valor aquests músics enmig de tot el guirigall) desfila i se sent per última vegada dalt d’un patit camió, marcant el pas cap al solar, cap al retiro…amb un seguici de manifestants-seguidors cantant cadascú «a mi manera». I una gran tristesa ompli la fi de la bogeria més sensata. A l’any que ve, més i millor!

The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital

Latest posts by quatretondadigital (see all)

Deixa les teues opinions...

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

MARXA al CRIST de Juan E. Benavent

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ELS MÉS VISITATS