Seleccionar página

CARROSSES 2018

 

Les carrosses són eixe esclat de llibertat, color,sorolls,enginy i respecte on tot i tots conviuen en harmònica concòrdia. I així per exemple, no importa mesclar banderes constitucionals, republicanes, autonòmiques,taüts plens de begudes espirituoses i himnes franquistes, cançons llibertàries… i tot això…dins una mateixa penya!… ja que el humor sortirà triomfant i el bon rotllo provocarà somriures, rialles i amistats.

Penyes de mexicans, d’avatars, de troglodites…calaveres, ninots…pares i mares darrere dels seus fills…uelos i ueles desvanits. Carrosses de paperets, carrosses a pèl, carrosses amb mel, improvisades, estudiades, a burrobarra, sense el burro, sense la barra, amb burro i sense barra, amb barra i  sense burro…un galimaties perfecte i un caos en ordre amb el nou cotxe de la policia al capdavant amb la sirena a tota paleta anunciant la desfilada.

A la fi…com sempre. El jurat sempre serà injust. Tots contents. Tots cabrejats. Fins un altre any. Mentrestant el grup musical a pèl, és a dir, en viu i en directe, (mira que en tenen de valor aquests músics enmig de tot el guirigall) desfila i se sent per última vegada dalt d’un patit camió, marcant el pas cap al solar, cap al retiro…amb un seguici de manifestants-seguidors cantant cadascú “a mi manera”. I una gran tristesa ompli la fi de la bogeria més sensata. A l’any que ve, més i millor!

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics