“Benigani”,”Benigànim”, “Beniganin”…com quedem? -Segons aquesta retolació oficial a l’entrada del poble venint des de Xàtiva, no deixa cap gènere de dubte. La pissarra no enganya. Viatjant pots alhora estudiar noms de pobles, llocs i indrets els quals ens serviran per enriquir el personal patrimoni lexical.

Parlar per parlar. Pensament sense trascendència el qual no ha de portar a cap lloc. Detalls de la vida quotidiana que et poden o no sorprendre. Enfí, una xicoteta anècdota del nostre microcosmos.

The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.