Seleccionar página

BON DIA, QUATRETONDA…AIRE FRESC I BAIXADA D’IMPOSTOS

BON DIA, QUATRETONDA…AIRE FRESC I BAIXADA D’IMPOSTOS

  • Facebook

Iniciem una nova secció amb el genèric de «Bon dia, Quatretonda !». L’aire fresc de la tardor ens convida a escriure. Amb la tardor ha vingut també l’últim rebut de la «contribució», que avuí s’anomena IBI (Impost sobre Bens Immobles). És un dels impostos que més pesen en les economíes domèstiques, el qual recau sobre les cases i edificis del poble. Com sabeu, és un dels pocs impostos que es queden íntegres a les arques municipals. Molt s’ha parlat des d’aquestes pàgines d’aquest impost. I avuí, ens hem de felicitar i estar contents, perquè estem pagant prou menys que fa alguns anys. La baixada s’ha notat i molt. La qual cosa alegra les butxaques de tots i fa que no estiguen tan buides. Per dir un exemple, aquella casa que pagava 1.000 euros  fa uns pocs anys, enguany ha pagat quasi 300 euros menys…i això són fets inqüestionables, per la qual cosa hem d’estar satisfets de les polítiques locals que han possibilitat aquesta realitat.A la fi, els ciutadans és el que volem.

Aire fresc que es manifesta als comentaris que arriben a la redacció. Les ofertes culturals de tot tipus, les activitats lúdiques per a totes les edats, els serveis per a les persones de tota condició són tantes i tan diverses que seria impossible enumerar-les aquí. Sabem que darrere de tot hi ha un treball titànic, una dedicació i un esforç que moltes vegades queda amagat o oblidat…o simplement els ciutadans no hi som conscients.

Ens alegra cada dia fulletjar les virtuals xarxes oficials i comprovar les novetats i els actes programats. L’aprofitament de les tecnologies per a alleugerar càrregues i facilitar la vida, com per exemple, poder entrar al pàdel pel mòvil, ens sorprenen gratament.

Si a tot, afegim que tenim una alcaldessa que sap escoltar als seus veïns i amb una empatia amb sensibilitat per resoldre els problemes del cada dia.. i darrere un gran equip…ens hem de felicitar de debó.

Bon dia, Quatretonda !

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

Latest posts by quatretondadigital (see all)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics