Select Page

ELS MOROS, ELS CRISTIANS, I LA GOTA FREDA. Les previsions de l'oratge juguen una mala passada a l'associació.

<span class="entry-title-primary">ELS MOROS, ELS CRISTIANS, I LA GOTA FREDA.</span> <span class="entry-subtitle">Les previsions de l'oratge juguen una mala passada a l'associació.</span>

Que en aquests temps moderns tot es magnifica no hi ha dubte. La velocitat supersònica de les notícies a través dels potents mitjans virtuals i no virtuals fa que la revolució cibernètica tinga conseqüències immediates per a bé i per a mal en les nostres vides.Tot es comunica.Tot es publica. O almenys allò que interessa.Ho vinc a dir perquè quan jo era infant plovia molt més que ara…molt més…i poca gent s’esglaiava de la beneïda pluja del cel.

El cas és que les il·lusionants festes de MOROS I CRISTIANS projectades i previstes per als dies 19,20 i 21 d’aquest Octubre, han hagut de ser trasllada des per als primers dies de Novembre, atenent a les negres previsions meteorològiques. El cas és que ja veurem el temps que farà en unes dates i en altres. És clar que tot s’ha fet per a bé. Qüestió és d’endevinar,previndre i fiar-se dels “homes del temps”.

De tota manera, haver de canviar-les suposa un principi de trauma petit tenint en compte tot el que suposa traslladar tota una maquinària pesada i complicada de preparar,sincronitzar,arribar a acords i re-estructurar. Un terratrèmol que segur serà vençut i superat gràcies a la força dels nostres joves i a la impronta de creativitat i ganes d’innovar i millorar.

No sabem si els actes programats per a la celebració del dia de la vila seguiran la programació establerta. Creiem que sí segons deduïm després d’haver “futlletjat” les pàgines de les xarxes.Novament Si el temps ens deixa. Culturalment molt interessant l’exposició d’aquell objecte vestigi de la nostra història. Peça ceràmica de gran valor i estima. I més encara per les gestions dutes a terme per a que es puga disfrutar sense eixir del poble.

 

The following two tabs change content below.
Pepe

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

CERCA I TRIA

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

OPINADORS

 • Cargando...

MARXA al CRIST de Juan E. Benavent

CLIKA SI T’INTERESSA

RSS MOLA… “LA MOLA”

 • Celebrat el 33é Aplec dels Alberola Benavent d'Estruc. 29 octubre, 2017
  El 22 d'octubre de 2017 es renovà la tradició i, com cada any, se celebrà l'Aplec anual dels Alberola Benavent d'Estruc.  Enguany ha estat la mateixa Quatretonda, la terra nadiua de la saga, la que ha acollit la celebració. La serra de Quatretonda, amb el Benicadell i la Mariola a l'horitzó. Muntanyes caminades i treballades […]
  Bonaventura Baidal.
 • Sin título 22 octubre, 2017
  BREAKING NEWS:Jordi Oltra Benavent, membre de l'il.luminat llinatge dels Alberola Benavent d'Estruc, s'ha proclamat campió del món de curses descalcistes.La prova es va celebrar diumenge 22 d'octubre de 2017 a la bonica localitat costanera valenciana d'Orpesa -la Plana Alta.
  Bonaventura Baidal.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!