Distingit senyor director de QD:

Demane disculpes per no haver entrat abans a QD com ja fa temps que no entrava, no sabia dels comentaris i tertulies que aci es feien ara per casualitat he entrat estos dies i he vist el comentari sobre la festeta de St. Martì… la veritat és que ja ho haviem penjat en el feisbuc, i no tenia pensat posar-hoo aci per vergonya a que em digueren (para el interes te quiero Andrés) la idea era només lúdica al temps de no deixar perdre les arrels, però sempre d´ una forma desenfadà dir que la música l´ hem treta gràcies tambè a la col·laboraciò de Na Teresa Canet que ens va deixar que la gravarem no es gran cosa, el tempo es lento , no està completa (para que no es cansaren), i de segur que la tonalitat no és la correcta para entonar, però tot això és degut a la joventut dels participants. però açò és el principi, ara ja la tenim i a l´ any que ve intentarem estar un poc millor. També m’agradaria que se pugueren recuperar altres cançons del poble com les de batre, les dels quintos, o la de l’escala, perque no? si ja no és hora, doncs l ´any que ve demane disculpes i espere que ens faça recordar aquells anys no molt llunyans .

Miguel Miñana Benavent

Quatretonda hoy celebra
la fiesta de San Martín
y de campo nos marchamos
todo el pueblo chiquitin. ( BIS )

Siguiendo costumbre sana
y arraigada tradición
salimos esta mañana
con la más grande ilusión
hacia la ermita cercana
entonando entonando esta canción
que es grito de fe lozana
de amor que sale sale del corazón.

De vacaciones hoy gozamos
y felices nos sentimos
hoy por los montes saltamos
y con gusto nos reímos
auras frescas respiramos
aire puro de los pinos
sobre el césped nos sentamos
y un buen yantar ingerimos.

(novembre de 2011)

 

The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.