Seleccionar página

CRÒNIQUES DE JOSÉ ALONSO.ANY DE 1.958.

CRÒNIQUES DE JOSÉ ALONSO.ANY DE 1.958.

Entre d’altres, José Alonso escriu al voltant de l’ampliació de la Cooperativa,»del desagravio por los pecados cometidos durante los carnavales de aquel año», de les eleccions municipals,de la gran gelada,la carrera ciclista en l’Avinguda 18 de Julio,del Bar Avenida,de l’alcalde Gerardo Camps,la conferència pronunciada pel corresponsal a l’esglèsia parroquial del poble.Molt curiós el canvi de les festes patronals de setembre a l’agost per qüestions econòmiques i de collites del raïm.Carreres ciclistes.Actes religiosos i activitats d’aquell any.

The following two tabs change content below.
Pepe
  • Facebook
  • Twitter
  • Facebook
  • Twitter

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe
  • Facebook
  • Twitter
  • Facebook
  • Twitter

Latest posts by Pepe (see all)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics