Seleccionar página

POSTAL NADALENCA


Repetim postal una altra vegada. No hem trobat una millor ! Repetim tòpics .Un altre any els temps de Nadal ens fa una mica més sensibles i ens fa recordar l’0rige d’aquestes festes tan de la nostra cultura i  tan arrelades al nostre ser.

Hi ha gent que diu que aquestes festes no li agraden : uns perquè ja no estan tots. Altres perquè el vertader sentit d’aquestes celebracions s’ha desvirtuat. Altres perquè estan en contra del consumisme tan descarnat d’aquestes dates. I tots tenen raó.

El pes dels segles i de la tradició, tanmateix sempre perduren. Els gens són impossible de fer-los desaparéixer del nostre organisme. Les coses són com són. I darrere del dia ve la nit. I el peix gran sempre s’ha menjat al menut. I la vida no té sentit sense la mort. I el blanc no té sentit sense el negre.

Bon Nadal a tots. I que a l’any vinent pugam repetir postal…i sermó !

The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital

Latest posts by quatretondadigital (see all)

7 Comentarios

 1. pura invalida

  Pepe : Eres un crac. M´ha agradat molt la FELICITACIO NADALENCA i les fotos que has posat et desitge que no el canses de posar-mos coses tan boniques ,Espere que paseu bones festes de nadal i FELIÇ ANY 2012 ,el 2012 que mos porte algo millor que este i molta salut,,,bona nit !

  Responder
 2. Joan Caballero

  A todos los amigos y colaboradores de Quatretonda Digital, Felices Fiestas!!!!!

  Responder
 3. vicent benavent

  Pep, Gràcies per la felicitaçió, com per tindrer tant viva aquesta pagina.

  Responder
 4. David Mahiques Alberola

  Bon nadal a tots els que entren a QD.

  Responder
 5. joan benavent i gomar

  Bones festes a tothom
  Salut i anarquia….

  Responder
 6. Maria Benavent Benavent

  Una felicitació nadalenca molt entranyable, senyor Director de QD. Desitgem que les properes festes arriben carregades de salut i de il.lusió per un futur millor. No ens oblidem de demanar també treball per a qui no en tinga, ah… i, sobre tot,molt de seny i molta llum per a que els nostres dirigents polítics no es perden pel camí.

  Bones festes a tothom

  Responder
 7. vicent marin

  Gràcies Pep,salut i faena per a tots, ho demane de tot cor.

  Responder

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

 • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

Google Analytics