Repetim postal una altra vegada. No hem trobat una millor ! Repetim tòpics .Un altre any els temps de Nadal ens fa una mica més sensibles i ens fa recordar l’0rige d’aquestes festes tan de la nostra cultura i  tan arrelades al nostre ser.

Hi ha gent que diu que aquestes festes no li agraden : uns perquè ja no estan tots. Altres perquè el vertader sentit d’aquestes celebracions s’ha desvirtuat. Altres perquè estan en contra del consumisme tan descarnat d’aquestes dates. I tots tenen raó.

El pes dels segles i de la tradició, tanmateix sempre perduren. Els gens són impossible de fer-los desaparéixer del nostre organisme. Les coses són com són. I darrere del dia ve la nit. I el peix gran sempre s’ha menjat al menut. I la vida no té sentit sense la mort. I el blanc no té sentit sense el negre.

Bon Nadal a tots. I que a l’any vinent pugam repetir postal…i sermó !

The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.