Seleccionar página

ELS HEROIS DE L’AVENC QUARTONDÍ

Gràcies a aquests herois amants de la natura podem disfrutar d’unes meravelloses fotografies agafades del facebook. Darrere de les fotos hi ha sacrifici,moltes hores,preparació,dedicació,amor per la natura,risc,generositat, solidaritat…i molt més. És per això que per a nosaltres són uns herois anònims els qual es mereixen el nostre reconeixement i estima i un agraïment per regalar als nostres sentits aquests meravelles ,ja que sense ells/elles podríem continuar parlant del mític Avenc de Quatretonda des de la llegenda…i avuí podem parlar d’ell des del coneixement i des de la ciència. Des de la realitat i no des de la imaginació.Moltes gràcies, cavallers!

facebook de Victor Ferrer.

The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

Google Analytics