Select Page

ELS HEROIS DE L’AVENC QUARTONDÍ Gràcies a aquestes persones els nostres ulls poden disfrutar de les meravelles amagades al fons de la terra

Gràcies a aquests herois amants de la natura podem disfrutar d’unes meravelloses fotografies agafades del facebook. Darrere de les fotos hi ha sacrifici,moltes hores,preparació,dedicació,amor per la natura,risc,generositat, solidaritat…i molt més. És per això que per a nosaltres són uns herois anònims els qual es mereixen el nostre reconeixement i estima i un agraïment per regalar als nostres sentits aquests meravelles ,ja que sense ells/elles podríem continuar parlant del mític Avenc de Quatretonda des de la llegenda…i avuí podem parlar d’ell des del coneixement i des de la ciència. Des de la realitat i no des de la imaginació.Moltes gràcies, cavallers!

facebook de Victor Ferrer.

The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

CERCA I TRIA

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

OPINADORS

 • Cargando...

MARXA al CRIST de Juan E. Benavent

CLIKA SI T’INTERESSA

RSS MOLA… “LA MOLA”

 • Celebrat el 33é Aplec dels Alberola Benavent d'Estruc. 29 octubre, 2017
  El 22 d'octubre de 2017 es renovà la tradició i, com cada any, se celebrà l'Aplec anual dels Alberola Benavent d'Estruc.  Enguany ha estat la mateixa Quatretonda, la terra nadiua de la saga, la que ha acollit la celebració. La serra de Quatretonda, amb el Benicadell i la Mariola a l'horitzó. Muntanyes caminades i treballades […]
  Bonaventura Baidal.
 • Sin título 22 octubre, 2017
  BREAKING NEWS:Jordi Oltra Benavent, membre de l'il.luminat llinatge dels Alberola Benavent d'Estruc, s'ha proclamat campió del món de curses descalcistes.La prova es va celebrar diumenge 22 d'octubre de 2017 a la bonica localitat costanera valenciana d'Orpesa -la Plana Alta.
  Bonaventura Baidal.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!