Seleccionar página

CARTA OBERTA AL DIRECTOR DE QD

Carta oberta al director de Quatretonda Digital.

Amic Pepe:

S’acosta Nadal, de segur que haurà rebut felicitacions. Tothom s’ompli de bonisme comercial sense poder evitar-ho, si bé, al remat tampoc està mal que la gent diga que l’amor pels que tenim ben prop és allò que té que privar aquests dies.

Ja s’hi val!

Vostè, que m’ha demostrat que és un “fan” d’Antonio Machado, estarà d’acord amb mi que si quan creuà la frontera no haguera hagut algú a l’altra banda, ací al costat, a la França, que els varen acollir: què pensaríem ara dels nostres veïns gàl·lics?

No puc evitar sempre que a la televisió veig una patera atibacada d’éssers famolencs i ulls de xiquets oberts com a plats, he de dir-li que em ve al cap les filades d’espanyols creuant la ratlla, d’espanyols que des de Gandia, Dènia i altres ports s’agarraven als barcos fugint de la por, fugint de lo desconegut que sempre acompanya al dèbil quan la marabunta corre desbocada, fugint…

Li ficaria ara fugint d’Herodes camí d’Egipte, però se m’han adelantat, acabe de rebre “La nana de la patera” cantat per l’escolania salesiana.

I jo, amic Pepe, segueix preguntant-me: com pot ser que haja polítics que utilitzen la desgràcia com bandera?

Aquests dies de Nadal ficaré “el Betlem”, menut, testimonial, quasi sense figures, però estiga segur que sé de bona tinta que en arribar el dia de Reis, Jesús, Maria i José correran una altra vegada camí d’Egipte, perquè les tropes del dèspota tirà no paren mai d’acaçar al pobre emigrant.

Atentament i esperant que el proper any li vaja millor,

Salva

The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

1 comentario

  1. Pepe

    Esperem, esperem que a l’any vinent tornen les aigües al cabdal del riu i Aquell que tot ho pot ens done força,seny,paciència, empatia i molt d’amor. Esperem.

    Responder

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

Google Analytics