Select Page

HA NACIDO PAPÁ NOEL!

HA NACIDO PAPÁ NOEL!
The following two tabs change content below.
Salvador Alberola

Salvador Alberola

Salvador Alberola és un lliurepensador que estima el seu poble.Des de la llunyania difon el seu pensar i la seua concepció del món.És conscient de la realitat que l'envolta i amb el seu criteri i estil opina i desenvolupa el seu pensament. La poesia,l'assaig i "les coses del seu poble" es veuen reflectides en aquestes pàgines.
Salvador Alberola

Latest posts by Salvador Alberola (see all)

2 Comments

 1. Pepe

  Amb aquesta notícia es podria fer una gran tesi doctoral…acabant amb la conclusió de com es pot transfigurar el tot per la part o la part pel tot, o el tot i la part.Crec que passa en totes les coses de la vida…i a la fi…aquell pèndol…

  Responder
  • Salva

   Recorde que sent jo menut el pare d’un xaval amic del carrer on jo vivia, el tragué del col·legi dels jesuïtes i el dugué a una acadèmia del barri perquè en aquesta eren moderns i ensenyaven “LA CONTABILIDÁ AMERICANA”.

   El barbut panxut i vestit de roig de segur que estarà bevent-se un güiski i “vinga la risa tonta” en veure com la marabunta avança per la Hispania “a tota paleta”…

   No pasa res, és Nadal i el bonisme comercial no n’hi ha qui el pare…

   PS — L’omeprazol es tenia que haver pres aquest matí.

   Responder

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

CERCA I TRIA

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

OPINADORS

 • Cargando...

MARXA al CRIST de Juan E. Benavent

CLIKA SI T’INTERESSA

RSS MOLA… “LA MOLA”

 • Celebrat el 33é Aplec dels Alberola Benavent d'Estruc. 29 octubre, 2017
  El 22 d'octubre de 2017 es renovà la tradició i, com cada any, se celebrà l'Aplec anual dels Alberola Benavent d'Estruc.  Enguany ha estat la mateixa Quatretonda, la terra nadiua de la saga, la que ha acollit la celebració. La serra de Quatretonda, amb el Benicadell i la Mariola a l'horitzó. Muntanyes caminades i treballades […]
  Bonaventura Baidal.
 • Sin título 22 octubre, 2017
  BREAKING NEWS:Jordi Oltra Benavent, membre de l'il.luminat llinatge dels Alberola Benavent d'Estruc, s'ha proclamat campió del món de curses descalcistes.La prova es va celebrar diumenge 22 d'octubre de 2017 a la bonica localitat costanera valenciana d'Orpesa -la Plana Alta.
  Bonaventura Baidal.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!