Select Page

UNA DEFUNCIÓ DE 1.891

UNA DEFUNCIÓ DE 1.891

Avuí us presentem una curiosa “Partida de Defunción” de l’any 1.892 la qual anava i va errant “por ésos mundos de Dios”. Papers solts que qualque dia, tots junts formaran “un algo” en algun lloc.Mentrestant aquí teniu per als curiosos o per als fantasmes del ciber-espai.

The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

1 Comment

 1. Jesus Tarrasso

  Otra curiosa e interesante aportación de “documents solts”. Lo he buscado en “Todocolección” y aparece en la tienda digital “Recuerdosdeayer” de Valencia al precio de 9 euros, y al igual que comenté el pasado 8 de Octubre sobre la escritura del antepasado de “els senyorets”, creo que nuestro ayuntamiento deberia comprar esos documentos y añadirlos a los del archivo histórico municipal, pues son tambien parte de nuestra historia.
  En cuanto a éste documento de 1891, se habla de una defunción ocurrida 5 años antes, seguramente para probar que alguno de sus hijos era huerfano de padre y asi poderse librar de hacer la mili, aunque la pegatina nos impide saber los apellidos del difunto (Vicente, hijo de José y Evarista) ¿ya habria ley de protección de datos en esa época? (la pregunta es irónica, obviamente).

  Responder

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

CERCA I TRIA

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

OPINADORS

 • Cargando...

MARXA al CRIST de Juan E. Benavent

CLIKA SI T’INTERESSA

RSS MOLA… “LA MOLA”

 • Celebrat el 33é Aplec dels Alberola Benavent d'Estruc. 29 octubre, 2017
  El 22 d'octubre de 2017 es renovà la tradició i, com cada any, se celebrà l'Aplec anual dels Alberola Benavent d'Estruc.  Enguany ha estat la mateixa Quatretonda, la terra nadiua de la saga, la que ha acollit la celebració. La serra de Quatretonda, amb el Benicadell i la Mariola a l'horitzó. Muntanyes caminades i treballades […]
  Bonaventura Baidal.
 • Sin título 22 octubre, 2017
  BREAKING NEWS:Jordi Oltra Benavent, membre de l'il.luminat llinatge dels Alberola Benavent d'Estruc, s'ha proclamat campió del món de curses descalcistes.La prova es va celebrar diumenge 22 d'octubre de 2017 a la bonica localitat costanera valenciana d'Orpesa -la Plana Alta.
  Bonaventura Baidal.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!