Seleccionar página

PEL CARRER 1′ DE MAIG…(anotacions a corre-cuita)

PEL CARRER 1′ DE MAIG…(anotacions a corre-cuita)

Matí molt fresc. El carrer 1′ de Maig sempre ple de cotxes a un costat i a l’altre i quan un puja i l’altre baixa, quan un va i l’altre ve, es fa penosa la conducció. Ens tornem a trobar tres personas distintas y un sólo Dios verdadero. La pluralitat sempre enriqueix en el devenir dels temps. I al mig, una plaça, la de la Constitució, la qual es referirà a l’última, la de fa 40 anys. Una plaça, un raconet amb encant que guarda la Residència de la 3ª edat, diu allí.“El jaguar” ofereix descans i reconfort. I una clínica per a alleugerar els dolors del cos. Alguns encara recorden la clínica del metge don Salvador situada més o menys sobre la meitat del carrer. És curiós com conviuen Pius XII i l’1 de Maig.Exemple de convivència,tolerància i concòrdia.

Poques són ja les cases barates que han sobreviscut al pas del temps i del progrés. No obstant encara veiem algunes, no lliures de reformes i contrareformes com la mateixa Història. La resta de cases i construccions són de nova fàbrica jo diria de la segona meitat del passat segle.

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics