Seleccionar página

PEL CARRER DE L’ALCALDE JUAN MAHIQUES

ANOTACIONS A CORRE-CUITA

Aquest carrer és un carrer de nova fàbrica.En expansió. Per la qual cosa abunden els solars, els solars verges i els solars amb cerca.Degut a la seua amplària es pot permetre una part central de lluminàries i parterres. I encara s’allarga més enllà propiciant perspectives i encara més solars amb les infraestructures escaients per iniciar noves construccions

Amb voreres amples, convida el Carrer de l’Alcalde Juan Mahiques al passeig i a l’observació. A la meditació, al ser un carrer poc transitat i tranquil. Passaran anys per a que «s’òmpliga», però no hem d’oblidar que tot canvia i es transforma. El futur és difícil de predir.

Grans magatzems,vegetació espontània i lliure. I un gran futur.

The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

1 comentario

  1. Benavent

    El doble de taulells a les noves voreres d’aquest carrer milloren notablement el pas dels vianants!

    Responder

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

Google Analytics