Seleccionar página

PEL CARRER DE L’ALCALDE JUAN MAHIQUES

ANOTACIONS A CORRE-CUITA

Aquest carrer és un carrer de nova fàbrica.En expansió. Per la qual cosa abunden els solars, els solars verges i els solars amb cerca.Degut a la seua amplària es pot permetre una part central de lluminàries i parterres. I encara s’allarga més enllà propiciant perspectives i encara més solars amb les infraestructures escaients per iniciar noves construccions

Amb voreres amples, convida el Carrer de l’Alcalde Juan Mahiques al passeig i a l’observació. A la meditació, al ser un carrer poc transitat i tranquil. Passaran anys per a que «s’òmpliga», però no hem d’oblidar que tot canvia i es transforma. El futur és difícil de predir.

Grans magatzems,vegetació espontània i lliure. I un gran futur.

The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital

Latest posts by quatretondadigital (see all)

1 comentario

  1. Benavent

    El doble de taulells a les noves voreres d’aquest carrer milloren notablement el pas dels vianants!

    Responder

Deixa les teues opinions...

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

MARXA al CRIST de Juan E. Benavent

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ELS MÉS VISITATS