Seleccionar página

PEL CARRER DE SANT JOSEP

ANOTACIONS A CORRE-CUITA

Quan el passejant és l’amo, l’experiència s’enriquix i la màquina es deixa.Aquesta circumstància només passa en la màgia de la nit. Res torba l’atenció i l’espectacle ompli els sentiments i alleugera el cap.Ja de per sí, aquest carrer brinda perspectives i parla ell a soles.La part històrica, sense cotxes que puguen contaminar la vista, trasllada al que passeja per temps, moments i lapsus d’harmonia melangiosa.

I ahí estan, projectant ombres i mostrant polièdriques figures plenes de misteris. Sí, les pedres parlen.N’estic convençut.La mítica almàssera preyanda de records,vivències, dies, hores,treballs, converses d’or verd.

Cases que foren i ja no són.Tancades i buides.Plenes de moltes històries. Tot és efímer. I tot perdura.Tot depén.

La claror del dia traiciona el moment. Desperta del somni al passejant i l’estrella amb la realitat.I com el vampir de la pel·lícula fuig cercant la nit.

The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

Google Analytics