Seleccionar página

PEL CARRER DE SANT JOSEP

ANOTACIONS A CORRE-CUITA

Quan el passejant és l’amo, l’experiència s’enriquix i la màquina es deixa.Aquesta circumstància només passa en la màgia de la nit. Res torba l’atenció i l’espectacle ompli els sentiments i alleugera el cap.Ja de per sí, aquest carrer brinda perspectives i parla ell a soles.La part històrica, sense cotxes que puguen contaminar la vista, trasllada al que passeja per temps, moments i lapsus d’harmonia melangiosa.

I ahí estan, projectant ombres i mostrant polièdriques figures plenes de misteris. Sí, les pedres parlen.N’estic convençut.La mítica almàssera preyanda de records,vivències, dies, hores,treballs, converses d’or verd.

Cases que foren i ja no són.Tancades i buides.Plenes de moltes històries. Tot és efímer. I tot perdura.Tot depén.

La claror del dia traiciona el moment. Desperta del somni al passejant i l’estrella amb la realitat.I com el vampir de la pel·lícula fuig cercant la nit.

The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital

Latest posts by quatretondadigital (see all)

Deixa les teues opinions...

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

MARXA al CRIST de Juan E. Benavent

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ELS MÉS VISITATS