Seleccionar página

CONCLOU EL NOVENARI

CONCLOU EL NOVENARI

Amb gran solemnitat va concloure ahir amb la processó del Crist de la Fe de retorn a la seua ermita com a colofó dels actes del tradicional novenari. El bisbe Benavent, fill del poble, va presidir els actes acompanyat d’un seguici nombrós d’autoritats locals, membres de la confraria del Crist, clergat,banda de música i fidels.La banda de música va impregar de sentiment i misticisme durant tot el recorregut el qual es va desenvolupar amb senzillesa i respecte.

Un espectacular castell va anunciar la fi i donà el toc tradicional d’aquestes celebracions religioses.

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

Latest posts by quatretondadigital (see all)

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics