Seleccionar página

LA FALLA D’ARCADI 2019

LA FALLA D’ARCADI 2019

Arcadi és un artista.Ja és un personatge.I com a tal, manifesta les seues inquietuts culturals i les seues filosofies a través de les moltes projeccions, formes i perspectives. Ja siga mitjançant l’artesania de l’espart, de la boga, de les falles, de la teatralització satírica o no dels fets i costums de la societat que ens envolta. Les «paraetes» que monta als diferents escenaris del seu treball per les nombroses fires i events de la geografia del territori, són racons màgics i reflexe del seu bon gust.

Per a la història queden aquelles mítiques «presentacions falses», o aquells passacarrers en les carrosses de les festes,o el teatre, o la ràdio. Arcadi sempre és el centre de l’huracà, de la força. El centre de la moguda quartondina, l’epicentre del terratrèmol.La seua crítica és intel·ligent, no maligna i tremendament humana. La seua humanitat queda reflectida en les nombroses fotografies que saben captar l’aureola de bondat i generositat. En la gran quantitat de gent que l’estima.

La falla que ha creat s’endinsa en les arrels més pures de la tradició :quatre atifells vells, molta imaginació i sobretot deixar llibertat als visitants que la imaginació de cadascú vole i puga extraure la interpretació de l’obra de l’artista.»El ninot indultat» dona una xispa i una nota simpàtica a tot el conjunt.Un munt d’andrònimes lluitant per la supervivència en l’últim tram del camí, el destí del qual serà el foc destructor i purificador.

Arcadi té guanyat al poble. Ell, és profeta en sa terra.El nostre respecte i admiració.

The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

Deixa les teues opinions...

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

MARXA al CRIST de Juan E. Benavent

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ELS MÉS VISITATS

Follow Us

Share This