Seleccionar página

LA FALLA D’ARCADI 2019

LA FALLA D’ARCADI 2019

Arcadi és un artista.Ja és un personatge.I com a tal, manifesta les seues inquietuts culturals i les seues filosofies a través de les moltes projeccions, formes i perspectives. Ja siga mitjançant l’artesania de l’espart, de la boga, de les falles, de la teatralització satírica o no dels fets i costums de la societat que ens envolta. Les «paraetes» que monta als diferents escenaris del seu treball per les nombroses fires i events de la geografia del territori, són racons màgics i reflexe del seu bon gust.

Per a la història queden aquelles mítiques «presentacions falses», o aquells passacarrers en les carrosses de les festes,o el teatre, o la ràdio. Arcadi sempre és el centre de l’huracà, de la força. El centre de la moguda quartondina, l’epicentre del terratrèmol.La seua crítica és intel·ligent, no maligna i tremendament humana. La seua humanitat queda reflectida en les nombroses fotografies que saben captar l’aureola de bondat i generositat. En la gran quantitat de gent que l’estima.

La falla que ha creat s’endinsa en les arrels més pures de la tradició :quatre atifells vells, molta imaginació i sobretot deixar llibertat als visitants que la imaginació de cadascú vole i puga extraure la interpretació de l’obra de l’artista.»El ninot indultat» dona una xispa i una nota simpàtica a tot el conjunt.Un munt d’andrònimes lluitant per la supervivència en l’últim tram del camí, el destí del qual serà el foc destructor i purificador.

 • Facebook
 • Twitter

Arcadi té guanyat al poble. Ell, és profeta en sa terra.El nostre respecte i admiració.

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
 • Facebook
 • Twitter
 • Facebook
 • Twitter

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital
 • Facebook
 • Twitter
 • Facebook
 • Twitter

Latest posts by quatretondadigital (see all)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

 • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics