Seleccionar página

ESTÀ QUATRETONDA SUFICIENTMENT DIGITALITZADA?

ESTÀ QUATRETONDA SUFICIENTMENT DIGITALITZADA?
Levante-emv
La Pobla del Duc dispondrá de fibra óptica en toda la población
La reducción de la brecha digital y facilitar el acceso a altas velocidades a usuarios y empresas es el principal objetivo.

Levante-Emv Pobla Del Duc 22.03.2019 | 12:40

La Pobla del Duc dispondrá de fibra óptica en toda la población

La Pobla del Duc dispondrá de fibra óptica en toda la población

Aquesta notícia al diari LEVANTE ens ha sorprés molt gratament. I de seguida ens hem preguntat si Quatretonda no podria obtenir també les millores que s’indiquen per al poble veí. La veritat siga dita que hui en dia són vitals per al progrés unes bones comunicacions digitals i Quatretonda lamentablement no gaudeix amb ofertes bones. Quatretonda és totalment deficitària en serveis digitals mínimament acceptables. El que ara ofereixen les diferents companyies són ofertes penoses per no dir de risa…i així no anem bé. Avuí en dia es fonamental.Esperem poder comptar en un futur no molt llunyà amb la possibilitat de poder contractar serveis de comunicacions digitals mínimament potables i assequibles. Tot és qüestió de fer els somnis realitat.

The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

Deixa les teues opinions...

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

MARXA al CRIST de Juan E. Benavent

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ELS MÉS VISITATS

Follow Us

Share This