Seleccionar página

PEL CARRER D’AUSIÀS MARCH

PEL CARRER D’AUSIÀS MARCH

Aquest carrer és la seu oficial del poder polític local i part del poder econòmic, comercial i mediàtic de Quatretonda.Un banc enfront mateix de la Casa de la Vila.Ben a prop, el més gran i únic supermercat.És el carrer dels tres noms.O més encara.És el carrer de l’oficialitat.Les banderes ho demostren, i el fan solemne.

Per cert,el nom de Carrer Badall, mai conegut oficialment així, ve a consequència d’una disputa entre dos veïns que no es posaren d’acord en pagar la mitgera i va quedar un badall entre casa i casa.

Va fent-se de dia i la claror dona pas a la vida de la quotidianeïtat. El carrer es desperta i els primers moviments, encara sota la influència de Morfeo,van calfant els seus motors.

4 total views, 1 views today

The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

Deixa les teues opinions...

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

CERCA I TRIA

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

MARXA al CRIST de Juan E. Benavent

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ELS MÉS VISITATS