Seleccionar página

EL DINAR DE QUINTOS 2019, UN ÈXIT !


Un rotund èxit el dinar de quintos 2019 organitzat pels festers i festeres. Per ser la primera vegada que s’ha organitzat un event com aquest, la participació ha sigut apoteòsica. Ben cert és que el dia ha acompanyat juntament a un oratge d’esplendor primaveral i de ganes d’eixir de l’hivern.La música,l’amistat i l’alegria amb el bon rotllo han primat.

Com molt be s’ha comentat amb bon humor per les xarcies, el camp de futbol semblava una al.legoria a la platja amb tants para-sols multicolors degut a la calor.Els barrets i el retrobament no han restat protagonisme a la conversa, ales novetats del poble i als comentaris d’actualitat.


The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital

Latest posts by quatretondadigital (see all)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

Google Analytics