Seleccionar página

LA FIBRA ÒPTICA:UNA NECESSITAT

LA FIBRA ÒPTICA:UNA NECESSITAT
  • Facebook
La fibra òptica: una necessitat per al poble

Acollim amb alegria i esperança la notícia del propi ajuntament que una empresa de la Vall d’Albaida vol implementar la fibra òptica al poble per la qual cosa ja estant donant-se els primers passos.Una molt bona notícia.Primer per ser una iniciativa d’una empresa comarcal. Les grans companyies no es molesten ni en intentar-ho: econòmicament no els interessa. I ens tenen completament abandonats. Segon, perquè Quatretonda és deficitària en comunicacions per la xarxa : les velocitats actuals són de risa.I molt cares.Només algunes institucions gaudeixen de certa facilitat comunicativa quant a velocitat i fluïdesa. La resta dels mortals «ajo y agua».Per al progrés dels pobles, és necessari i imprecindible comptar amb comunicacions digitals decents i dignes. I estan en ello. Esperem que la idea arribe a bon port.Haurem de agrair a tots aquells que ho faran possible.És molt important.Tant de bo que prompte siga! Fa molta falta.

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

Latest posts by quatretondadigital (see all)

1 comentario

  1. Pepe

    Avuí ja hem vist operaris cablejant.Els he preguntat i m’han dit que era per a la fibra òptica.M’he alegrat molt.

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics