Seleccionar página

LA FIBRA ÒPTICA:UNA NECESSITAT

LA FIBRA ÒPTICA:UNA NECESSITAT
La fibra òptica: una necessitat per al poble

Acollim amb alegria i esperança la notícia del propi ajuntament que una empresa de la Vall d’Albaida vol implementar la fibra òptica al poble per la qual cosa ja estant donant-se els primers passos.Una molt bona notícia.Primer per ser una iniciativa d’una empresa comarcal. Les grans companyies no es molesten ni en intentar-ho: econòmicament no els interessa. I ens tenen completament abandonats. Segon, perquè Quatretonda és deficitària en comunicacions per la xarxa : les velocitats actuals són de risa.I molt cares.Només algunes institucions gaudeixen de certa facilitat comunicativa quant a velocitat i fluïdesa. La resta dels mortals «ajo y agua».Per al progrés dels pobles, és necessari i imprecindible comptar amb comunicacions digitals decents i dignes. I estan en ello. Esperem que la idea arribe a bon port.Haurem de agrair a tots aquells que ho faran possible.És molt important.Tant de bo que prompte siga! Fa molta falta.

The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital

Latest posts by quatretondadigital (see all)

1 comentario

  1. Pepe

    Avuí ja hem vist operaris cablejant.Els he preguntat i m’han dit que era per a la fibra òptica.M’he alegrat molt.

    Responder

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

Google Analytics