Seleccionar página

MIG ANY MOROS I CRISTIANS 2019

MIG ANY MOROS I CRISTIANS 2019

Amb un oratge amenaçador i una encomiable puntualitat británica la desfilada del mig any s’ha celebrat amb música, alegria i festa.I dignitat.Totes i tots han lluït de la joventut i de les ganes de manifestar sentiments i concòrdia.Els parlaments a l’acte central a la plaça del campanar, molt ben preparats i expressats.L’oratòria curada i plena de seny i molt bones intencions.Tots no escoltaven.Però és inevitable.Hi ha sensibilitats de molts tipus i totes són respectables.En resum: un acte ben preparat,ben desenvolupat amb un protocol dut a terme amb exactitud i pulcritud.

9 total views, 1 views today

The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

Deixa les teues opinions...

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

CERCA I TRIA

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

MARXA al CRIST de Juan E. Benavent

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ELS MÉS VISITATS