Seleccionar página

MIG ANY MOROS I CRISTIANS 2019

MIG ANY MOROS I CRISTIANS 2019

Amb un oratge amenaçador i una encomiable puntualitat británica la desfilada del mig any s’ha celebrat amb música, alegria i festa.I dignitat.Totes i tots han lluït de la joventut i de les ganes de manifestar sentiments i concòrdia.Els parlaments a l’acte central a la plaça del campanar, molt ben preparats i expressats.L’oratòria curada i plena de seny i molt bones intencions.Tots no escoltaven.Però és inevitable.Hi ha sensibilitats de molts tipus i totes són respectables.En resum: un acte ben preparat,ben desenvolupat amb un protocol dut a terme amb exactitud i pulcritud.

The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital

Latest posts by quatretondadigital (see all)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

Google Analytics