Seleccionar página

PER UNA BONA CAUSA…UN RECITAL POÈTIC-MUSICAL


Per una bona causa, la millor causa, s’ha celebrat al Centre Social l’anunciat recital poètic-musical amb imatges, a benefici de l’Associació de la lluita contra el càncer de Quatretonda.

Unes 70 persones han assistit donant suport amb la seua presència i aportació econòmica. Un públic selecte i entregat.Solidari.

Dins d’un marc molt ben ambientat s’han recitat poemes de Joan Josep Oltra,(“Himne a Quatretonda”); del mestre Andreu Codonyer, (“Les meues viñes y el Barranco”); de Jordi Oltra Vicedo, (“Des de la finestra pensant”) i de Pepe Romero-Nieva, (“Estrelles Rialleres”,”A Estanislau Alberola”).

Hilari Prats i Pepe Romero han prestat la seues veus, i el mestre Emilio Oltra ha interpretat les peces musicals amb virtuosisme i professionalitat : Estudis flamencs de ZgrJA, Incantation ,J Jolivet,El Cant dels Ocells (Popular de Catalunya) i altres.La majoria d’aquestes obres es troben al CD “Imatges”, d’ Emilio Oltra, el qual va poder ser adquirit al final de l’acte.

Ha presentat el recital Maria Alberola, i Gustavo Margarit, ha sigut el responsable tècnic del so, il·luminació i efectes visuals així com un excel·lent assessor.

Finalment,la presidenta de l’ Associació, Ada, prengué la paraula i agraí a tots la presència i col·laboració. Una vesprada completa, plena i enriquidora. El reportatge fotogràfic, d’ Ana Romero-Nieva.

“El Cant dels Ocells”, interpretat per Emili Oltra.

 2,513 total views,  2 views today

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics