Seleccionar página

PER UNA BONA CAUSA…UN RECITAL POÈTIC-MUSICAL


Per una bona causa, la millor causa, s’ha celebrat al Centre Social l’anunciat recital poètic-musical amb imatges, a benefici de l’Associació de la lluita contra el càncer de Quatretonda.

Unes 70 persones han assistit donant suport amb la seua presència i aportació econòmica. Un públic selecte i entregat.Solidari.

Dins d’un marc molt ben ambientat s’han recitat poemes de Joan Josep Oltra,(«Himne a Quatretonda»); del mestre Andreu Codonyer, («Les meues viñes y el Barranco»); de Jordi Oltra Vicedo, («Des de la finestra pensant») i de Pepe Romero-Nieva, («Estrelles Rialleres»,»A Estanislau Alberola»).

Hilari Prats i Pepe Romero han prestat la seues veus, i el mestre Emilio Oltra ha interpretat les peces musicals amb virtuosisme i professionalitat : Estudis flamencs de ZgrJA, Incantation ,J Jolivet,El Cant dels Ocells (Popular de Catalunya) i altres.La majoria d’aquestes obres es troben al CD «Imatges», d’ Emilio Oltra, el qual va poder ser adquirit al final de l’acte.

Ha presentat el recital Maria Alberola, i Gustavo Margarit, ha sigut el responsable tècnic del so, il·luminació i efectes visuals així com un excel·lent assessor.

Finalment,la presidenta de l’ Associació, Ada, prengué la paraula i agraí a tots la presència i col·laboració. Una vesprada completa, plena i enriquidora. El reportatge fotogràfic, d’ Ana Romero-Nieva.

«El Cant dels Ocells», interpretat per Emili Oltra.

1,608 total views, 3 views today

The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital

Latest posts by quatretondadigital (see all)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

Google Analytics