Seleccionar página

FINAL FELIÇ DE LA HISTÒRIA D’UNA TROBALLA

FINAL FELIÇ DE LA HISTÒRIA D’UNA TROBALLA
 • Facebook

Allí estaven, allí.Al peu del contenidor del fem.De seguida em va venir al cap aquella altra troballa, ja fa deu anys, -allà pel 2009- de l’ Històric banderí del Grup de Danses Populars de Quatretonda el qual me’l vaig trobar al carrer.


«em va vindre al cap la troballa del Històric Banderí del Grup de Danses de Quatretonda»

Allí estaven,allí.Per circumstàncies que al cas no vénen, amb veneració i respecte, els vaig rescatar de la mort i de l’oblit.Vaig pensar :»Jo us acolliré». Mesos després, els legítims amos els buscaven amb gana per les xarxes digitals.El miracle va ocórrer.I un 12 de juny, aquestes dues relíquies foren de nou amb els seus propietaris.Es tracta d’un curiós títol professional de sastre i una fotografia d’un matrimoni.Emmarcats.Nostàlgia.Acàs no és una història amb final feliç?600 total views, 3 views today

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
 • Facebook
 • Facebook

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital
 • Facebook
 • Facebook

Latest posts by quatretondadigital (see all)

2 Comentarios

 1. Salva

  Quan tenien l’obrador al carrer dels Sants de la Pedra, hi era una de les primeres visites que feia ma mare els dissabtes només arribar al poble…, i xarrar amb la seua amiga.

  Un bon record d’aquells temps.

 2. Benavent

  Sense paraules!

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

 • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics