Seleccionar página

CARROSSES DE L’ORGULL 2019


Senzilla.Alegre.Festiva.Així ha sigut la primera edició de «Les carrosses de l’orgull 2019» a Quatretonda. Un dels events programats durant aquesta setmana dedicada a la llibertat d’estimar.A despertar dels malsons, de la visió unidireccional i en blanc i negre.Un cant al color.A la vida.Una crida a l’esperança.Amb els braços oberts.De bat a bat.Al respecte.A la tolerància.A la igualtat.Enhorabona als organitzadors,als participants i a tots els que han treballat per fer-la realitat.

100 total views, 1 views today

The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital

Latest posts by quatretondadigital (see all)

Deixa les teues opinions...

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

MARXA al CRIST de Juan E. Benavent

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ELS MÉS VISITATS