Seleccionar página

CARROSSES DE L’ORGULL 2019


Senzilla.Alegre.Festiva.Així ha sigut la primera edició de «Les carrosses de l’orgull 2019» a Quatretonda. Un dels events programats durant aquesta setmana dedicada a la llibertat d’estimar.A despertar dels malsons, de la visió unidireccional i en blanc i negre.Un cant al color.A la vida.Una crida a l’esperança.Amb els braços oberts.De bat a bat.Al respecte.A la tolerància.A la igualtat.Enhorabona als organitzadors,als participants i a tots els que han treballat per fer-la realitat.

242 total views, 9 views today

The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

Google Analytics